Recent Comments

Fatma Taşdelen güven tazeledi

Ak Parti Bozkır İlçe Kadın Kolları 3. Olağan genel kurul kongresinde tek aday olarak giren Fatma Taşdelen tekrar Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Başkanlığına tekrar seçilen Başkan Fatma Taşdelen gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
“Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak inşallah sorunların üstesinden geleceğiz. Ak Parti olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

Yaptığımız çalışmalarla bugüne kadar seçimlerde elde ettiğimiz başarı ortadadır. Kadınlarımız ve yönetimim ev ev, sokak sokak ve cadde cadde dolaşarak göstermiş oldukları çalışma ve gayretleriyle bu başarılara imza attık. Bu çalışmaları yaparken maddi manevi desteğini bizden eksik etmeyen Bozkır İlçe Teşkilat Başkanımız Mehmet Demirel’e çok teşekkür ediyorum. İki önemli seçimi geride bıraktık ve bu iki seçimden de anlımızın akıyla çıktık. Bizler bu onura layık olmaya çalışıyoruz. 3. Olağan Kongremiz hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ak Parti Bozkır Kadın Kolları yönetimi Fatma Taşdelen’in başkanlığında şu isimlerden oluşmaktadır; Fatma Taşdelen, Ayşe Ak, Aygül Taşdelen, Hanife Çelmeli, Şerife Yılmaz, Ayşe Çalışkan, Gülnaz Elitok, Ayşe İslim, Anakadın Yıldız, Şükriye Yıldız, Birgül Divarcı, Havva Yıldız, Emine Elibol, Filiz Demir ve Fatma Karafil.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.