Recent Comments

Konya Sorkun Kasabası Derneğinden Rehber Çalışması

Değerli Hemşehrilerim,

Çağımıza iletişim çağı diyebiliriz.Gazeteler, TV.ler,Sabit telefonlar,Mobil telefonlar ve şimdi de internet.Zaman tünelinde şöyle kısa bir yolculuk yaparsak; ateş yakarak haberleşmeden internet haberleşmesine ne kadar yol aldığımız belli.

Herkes oturduğu yerden dünyanın öbür ucundaki insanlarla görüşebiliyor. Sosyal paylaşım ağları kurarak ortak düşünceler etrafında birliktelikler oluşturabiliyorlar.
Sizin de bu oluşumlardan yararlanabilmeniz için bir telefon hattınız veya e-maile (elektronik posta) adresiniz olmalı.

Sorkun Kasabası Kalkınma ve Dayanışma Derneğimizin amaçlarından hemşehri dayanışmasını artırmak ve beldemizi tanıtmak için iletişim araçlarından yararlanmalıyız.

Sizlerle daha hızlı iletişim kurup sorunlarımızı paylaşıp iyi çözümler üretebilmemiz için bizim de bu araçlardan yararlanmamız gerekiyor.

Derneğimizin, halkımız yararına yapacağı işleri zamanında düzenleyebilmemizi teminen (genel toplantılar, şenlikler, düğünler,kasabayı ilgilendiren işler,kan aramaları, cenaze merasimleri gibi) en seri şekilde insanlarımıza ulaşmak istiyoruz.

Beldemiz insanlarının da birbirlerini tanıyabilmeleri, hoş sohbet edebilmeleri, beldeyi ilgilendiren konulardan haberdar olabilmeleri için bu çalışmalarımıza katılmanızı istiyorum.

Telefon ve e-maile adreslerizi içeren bir rehber oluşturabilmemiz için Sorkunlu olan herkesin bu rehber yer almasını istiyorum.Öneri ve görüşlerinizi bu sayfada veya sorkunder.com ve [email protected] adresine yazabilirsiniz.

Tüm Sorkunluları, sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.
Hüseyin Çetin-SorkunDer Başkanı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.