Recent Comments

Bozkır Hisarlık Kasabasında yeni araç sevinci

Hisarlık Belediyesi 95 bin TL. değerinde, WOSWOGEN CRAFTIR marka 17 kişilik sıfır minibüs aldı.

İlçemize bağlı Hisarlık Belediyesi 95 bin TL’ye WOSWOGEN CRAFTIR marka sıfır minibüsü kasabaya kazandırdı. Hisarlık kasabasında, geçtiğimiz hafta yeni alınan toplu taşıma aracı için kurban kesildi. Yeni alınan sıfır minibüs için kesilen kurban merasiminde, Belediye Başkanı Ali Arlı, yeni aldıkları toplu taşıma aracının belediyeye ve Hisarlık kasabası halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kurban kesim merasimine gazetemiz Bozkır Postasını da davet eden, Hisarlık Belediye Başkanı Ali Arlı, muhabirimize yaptığı açıklamada; “Konya’ya taşıma yapan, eski toplu 
taşıma aracımızın hem yakıtının çok fazla olmasından dolayı hem de sık sık arıza yapmasından dolayı böyle bir toplu taşıma aracı almamızı gerektirdi. Böylece eski toplu taşıma aracımız belediyemize ek bir yük getirmekteydi. Bizlerde, eskisi ile uğraşacağımıza sıfırını alalım ve onun borcunu ödemek için uğraşalım dedik ve aldık” dedi.

Hisarlık Belediye Başkanı Ali Arlı, Hisarlık Belediyesinin araç parkına WOSWOGEN marka 17 kişilik sıfır minibüsü kazandırmanın mutluluğunu kasaba halkıyla birlikte yaşadıklarını söyledi.

Başkan Ali Arlı sözlerini tamamlarken: “Toplu taşıma aracımız, hem belediyemizin işlerinde, hem de kasaba halkımızın Konya ve Bozkır’a ulaşımında kullanılacaktır. Elimden geldiği kadarıyla belediyenin araç parkını yenilemeye çalışıyorum. Belediye’nin araç parkına sıfır çöp arabası alınması için de daha önce gerekli yerlere müracaat etmiştim. Çöp aracının da en kısa zamanda Hisarlık kasabamıza kazandırılacağını gazeteniz aracılığıyla kasaba halkıma müjdeliyorum” dedi.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.