Recent Comments

Bozkır Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğünden Duyurulur

Kurum Başkanlığımızca kurumumuz internet sitesi üzerinden 05.12.2011 tarihinde bir duyuru yayınlanmış olup özetle, Kurumumuz internet sitesinden www.sgk.gov.tr daha önce sigortalılarımız hakkında bazı sorgulama hizmetleri yapılabilmekte iken yasal düzenleme ile kapatılmış ve ilgili yasa gereği bu sorgulamalar kişisel verilerin korunması amacıyla e-Devlet kapısı www.türkiye.gov.tr adresine taşınmıştır.

Kurum ve kuruluşlarca ihtiyaç duyulan verilere ulaşılabilmesi ve vatandaşlarımızın İl Müdürlüklerimize, Merkez Müdürlüklerimize yoğun müracaatının önlenmesi amacıyla Kurum Başkanlığımızca internet sitemizden kaldırılan sorgulamalardan bazılarına tekrar yer verilmesinin uygun olacağı değerlendirilmiş ve 15.12.2011 tarihinden itibaren bu uygulamaya geçilmesine karar verilmiştir. 

Yeni uygulamada kişinin sadece T.C kimlik numarası ile sorgulama yapılamayacak bunun yanında herkesce bilinemeyecek olan özel bilgiler ( ayrıntılı nüfus bilgileri ) de istenilecek ve bu suretle sorgulama yapılabilecektir. Yeni uygulamadan yararlanmak istemeyen, kişisel verilerinin Kurumumuz internet sitesinde yer almasını, sorgulanmasını istemeyen, sadece e-Devlet Kapısından kendisi sorgulama yapmak isteyen vatandaşlarımızın Müdürlüklerimize şahsen müracaat etmesi gerekmektedir. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Bozkır Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü


Sırıstat Haber Merkezi : Yakup ÇETİN Bilgi:Seydişehir Haber
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.