Recent Comments

Bozkırlılar Vakfından 400 Kişilik Yurt Müjdesi

Geçtiğimiz hafta başı Bozkır İmam-Hatim Lisesi yanındaki Öğrenci Yurdunda Aşure etkinliği düzenleyen Bozkırlılar Vakfının Bozkır Temsilcisi Mehmet Özakan, katılan misafirlere, Bozkır’a 400 kişilik Öğrenci Yurdunun yapılacağı müjdesini verdi.





Bozkırlılar Vakfı geçtiğimiz Pazartesi günü Bozkır İmam-Hatip Lisesinde, Aşure günü düzenledi. Bozkırlılar Vakfının düzenlemiş olduğu Aşure gününe ilçemizdeki tüm resmi kurumların daire amirleri, merkez okul yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

Bozkır İmam-Hatip Lisesinin yanındaki Bozkırlılar Vakfına ait öğrenci yurdunda yapılan aşure davetli misafirlere ve öğrencilere ikram edildi.
Aşure etkinliğinde, Bozkırlılar Vakfının Bozkır Temsilcisi Mehmet Özakan kısa bir konuşma yaptı. Özakan konuşmasında, Aşure etkinliğine katılan ve davetlerine icap edenlere teşekkür etti.
Daha sonra Vakfın Bozkır Temsilcisi Mehmet Özakan, Vakfın faaliyetlerine ve yaptığı hizmetlere değindi. Aşure etkinliğine katılan misafirlere konuşan Özakan, önümüzdeki yazın 400 kişilik öğrenci yurdunun temelinin Bozkır’a atılacağı müjdesini de verdi.
Vakfın düzenlemiş olduğu Aşure gününe katılan misafirler ise, Bozkırlılar Vakfının Bozkır temsilcisi Mehmet Özakan’a böyle bir günde böyle bir ikramda bulundukları için ve Bozkır’a 400 kişilik öğrenci yurdunun yapılacağı müjdesini de verdiğinden dolayı kendisine ve vakıf yöneticilerine teşekkür ettiler.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.