Recent Comments

Bozkır Belediyesi Olası Tehlikeler için Çökelez'i Temizledi


İlçemiz Bozkır’da Bereketli Kar yağışlarından sonra yurda gelecek olan hava sıcaklıklarından dolayı karların eriyerek tekrardan geçen sene yaşanan sel af-atının Bozkır’da tekerrür etmesinden korkan vatandaşların endişelerini paylaşan Bozkır Belediyesi, DSİ çalışma alanına girmekte olan Çarşamba çayı ve Çökelez deresi birleşim köprü altında ki alanın derinleşmesi için bugün bir takım girişimlerde bulundu.

İlk önce Belediye Ekipleri tarafından açılan alan daha sonra Belediye Kepçeleri ile temizlendi.  Belediyemizin göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü tebrik ediyoruz.


Malum geçen senelerde Bozkırımız ve Bozkırlımız zarar gördü, Her zaman beş parmağın beş’i de bir olmuyor kimi kişiler zarar gören kişilere inat zarar görmeyip te zarar gördük diyip Beş Kuruşluk malların zararını yüz kuruşa çıkarıp fondan yaralandıklarını saymazsak. 

Memleketimizin her köşesinde fırsat düşkünü insanlar Haktan geleni ucuz atlattığına şükretmeden harama döndüğü için Bozkır’ımızda yaşanan afete üzülürken sonrasında bu şekilde ki pekte hoş olmayan fırsatçıların yaptıklarını duyduğumuz için şahsım adına çok üzüldüm.

Yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra Bozkır'ımız bu afetten dolayı Bozkır İki Bakan ve Bir Siyasi Partinin Genel Başkanını gördü Bozkır için verilen bir takım vaatler oldu bu vaatler ne kadar yerini buldu bunlarda tartışılır.

İnşallah bir daha Bozkır’ımız da bu gibi olaylar yaşanmaz ve kimse üzülmez.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.