Recent Comments

BİLGİSAYAR KURSLARINA YOĞUN KATILIM


Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu bilgisayar kurslarına her yaştan yoğun katılım oluyor.

Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu kurslara diğer kurslara göre daha fazla katılım oluyor. Özellikle bu yıl KPSS sınavının da olması dolayısıyla bilgisayar kurslarına başvurular sürekli artıyor.
İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Memiş Akbulut kurslara aşırı talep olduğunu özelliklede bilgisayar kurslarına başvurunun daha fazla olduğunu gazetemiz muhabirlerine söylemiştir. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde halka yönelik her türlü kursların açılabileceğini, yeter ki vatandaş müracaat etsin şeklinde belirtmiştir.

Başta Halk Eğitim Bilgisayar Laboratuar’ında olmak üzere, Bozkır Belediyesi İnternet evindeki Laboratuar’da bilgisayar kurslar devam etmektedir.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilköğretim yaşındaki çocuklara yönelik 88 saatlik Ofis Programları Kullanımı ve 160 saatlik Bilgisayar kullanımı kursları haftanın 7 günü boyunca devam etmektedir. Şuanda bilgisayar kurlarına 176 kursiyerimiz devam etmekte olup bunlardan 125’i erkek 51’i ise bayan kursiyerdir.
Başvuru olması durumunda bilgisayar ile ilgili tüm kursları açabileceklerini belirten Akbulut ayrıca desteklerinden dolayı bilgisayar kursu veren öğretmenlere teşekkür etti.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.