Recent Comments

Bugün Bozkırlılır Vakfı Başkan Yardımcımız Kon Tv Ekranında.


Kon TV’de Karayahyalı hemşerimiz Ahmet Dur’ un yapmış olduğu ve her Salı günü saat 15.00’de yayınlanan 7Tepe programına bu hafta Bozkırlı konuklar katılıyor.

Kontv İstanbul Temsilcisi aynı zamanda Bozkırlılar vakfımızın yönetim kurulu üyesi de olan Ahmet Dur tarafından hazırlanan 7 TEPE Programın da bu hafta Bozkırlılır Vakfı Başkan Yardımcımız Mustafa İmik beyle yapılan röportaj yayınlanacaktır.

Program da ayrıca vakfımız tarafından düzenlenen arabaşı programından da görüntüler ekrana gelecektir.  Arabaşını yapan ustalarımız ve etkinliğe katılan arkadaşlarla da yapılan söyleşiler yayınlanacaktır.  
Programda özellikle Mustafa İmik beyin önemli açıklamaları olacaktır mutlaka izleyin. Program 14 Şubat Salı günü saat 15.00 de ekrana gelecektir.

Sırıstat Haber Merkezi Olarak Programda Emeği geçen Başta Ahmet Abimiz Olmak üzere Programa katılarak Bozkır’ın tanıtılmasına yardımcı olan Vakfımız Başkan yardımcısına teşekkür ederiz. Programı izlemek isteyen tüm hemşerilerimize de İyi seyirler dileriz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.