Recent Comments

Çağlayan İlköğretim Okuluna ziyaret

24 Ocak 2012 tarihinde resmi kuruluşunu tamamlayan ve merkezi Konya’da bulunan Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonu (Boz-Der-Fed) ilk ziyaretlerine ilçemize bağlı Çağlayan İlköğretim Okulundan başladılar. Buradaki ziyaretlerinden sonra diğer kasaba ilköğretim okullarını da ziyaret edeceklerini söyleyerek Çağlayan’dan ayrıldılar.

Merkezi Konya’da bulunan Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonu, ilk olarak geçtiğimiz yıl ilköğretim okulları arasında Bozkır birincisi olan Çağlayan İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Ziyarete başta Çağlayan Belediye Başkanı Ziya Kara olmak üzere, yine merkezi Konya’da bulunan Bozkırlılar Dernek Başkanı Burhan Yılmaz, Bozkırlılar Dernek Başkan Yardımcısı Necati Yılmaz, Sorkun Dernek Başkanı Hüseyin Çetin, Çağlayanlılar Dernek Başkanı Abdulkadir Seyrek ve Dere Dernek Başkan Yardımcısı Süleyman Ece katıldı.
Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonu, Çağlayan İlköğretim Okulunda öğrenim gören sınıflarındaki en başarılı 9 öğrenciye sınavlara hazırlık seti ve maddi yardımda bulundular.

Kısa bir konuşma yapan Çağlayanlılar Dernek Başkanı Abdulkadir Seyrek, Çağlayan İlköğretim Okulu’nun başarısıyla her zaman gurur duyduklarını, Çağlayan Kasabasından çok değerli kişiler yetiştiğini belirtti. Ayrıca Dernek Başkanı Abdulkadir Seyrek dernek olarak iki ilköğretim Okulu öğrencisine burs verdiklerini, iki öğrenciye de başka bir yerden burs verilmesine aracı olduklarını söyledi.

Öte yandan Çağlayan İlköğretim Okul Müdürü Avni Oğuz, yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını ve sevindiklerini belirterek başarılı öğrencilerin desteklenmesinin eğitime olumlu katkı yaptığını belirtirken, başta Çağlayanlılar Dernek Başkanı Abdulkadir Seyrek olmak üzere herkese teşekkür etti.

Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonu, ilçemize bağlı Çağlayan İlköğretim Okulunu ziyaret ettikten sonra, o bölgede bulunan diğer kasaba ilköğretim okullarını da ziyaret etmek üzere Çağlayandan heyet olarak ayrıldılar.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.