Recent Comments

SEYDİŞEHİRİN 2023 VİZYONU HAZIRLANIYOR

Mevlana Kalkınma Ajansı’nın rehberliğinde 2023 Seydişehir Vizyonu hazırlanıyor.



19 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında “İlçe Stratejik Gelişme Raporu” hazırlanması kararı üzerine Seydişehir de bir komisyon oluşturuldu.

Raporun hazırlanması için İlçe Kaymakamı Kemal İnan Başkanlığında Kaymakamlık V.H.K.İ. Osman Gençoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli Gıda Yüksek Mühendisi Orhan İnal ve Ziraat Yüksek Mühendisi Hüseyin Bülbül, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan,  Özel İdare Müdürü Mustafa Bayramcı,  Meslek Yüksek Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Acar, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ile Seydişehir Belediyesi Koordinatörü İsmail Saylam tarafından oluşan Komisyon 16.02.2012 Perşembe günü Hükümet Konağı toplantı Salonunda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda Mevlana Kalkınma Ajansı uzmanları Gürcan Ergün ve İsmail Aras tarafından Komisyon Üyelerine İlçe Strateji Gelişme raporu hazırlama konusunda bilgi verildi.

Daha sonra Komisyon üyeleri İlçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında bir atölye çalışması yaptı.
Komisyon altı kez toplantı yapacak. Yapılacak toplantılarda İlçenin sorunları, öne çıkan özellikleri, diğer ilçelerden ayıran belirgin özellikleri, İlçeyi etkileyebilecek kamu yatırımları, orta ve uzun vadede ilçemizi nerede görmek istiyoruz, İlçe olarak hangi sektörde güçlü olmak istiyoruz gibi konular işlenecek ve Komisyon üyeleri tarafından geniş katılımlı bir toplantı düzenlenecek. Bu toplantıya Seydişehir de yaşayan herkes katılıp önerilerini sunabilecek. Bu çalışmaların ardından ise nihai rapor hazırlanarak 19 Ekim 2012 tarihinde Mevlana Kalkınma Ajansına sunulacak.

Hazırlanacak bu rapor Seydişehir’in 2023 yılına kadar hedeflenen yatırımlara ve teşviklere yön verecek.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.