Recent Comments

Soba Kurbanı Sağlık Görevlisi Defnedildi

Konya'nın Bozkır İlçesi'nde 112 Acil Servisi'ne bağlı Sarıoğlan İstasyonu'nda nöbet sırasında kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Acil Tıp Teknisyeni 26 yaşındaki Gülsün Aslan, bugün memleketi Ereğli'de toprağa verildi.

Gazdan zehirlenen 24 yaşındaki Sema Bostancı'nın ise yoğun bakım altında olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 6 yıllık evli olan 1 çocuk annesi Gülsün Aslan için, bugün memleketi Ereğli İlçesi'nde 110 Evler Ebu Übeyde Camisi'nde tören düzenlendi. Aslan'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Aydınlar Mezarlığı'nda gözyaşları içinde defnedildi. Dün eşinin öldüğünü öğrenince kalp krizi geçiren ve gördüğü tedavinin ardından taburcu olan ilaç mümessili Fahri Aslan da (26), eşinin tabutunu taşıdı.

Cenaze namazına Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, 112 Acil Servis çalışanları ile yakınları katıldı. Arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlayan kadın sağlık görevlilerinden bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak:Haberler.Com
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.