Recent Comments

Yalıhüyük'teki Pompa İstasyonunu Üçüncü Kez Soydular

Yalıhüyük ilçesinde bulunan sulama birliğine ait pompa istasyonu 3. kez soyuldu. Toplam zarar 200 bin lira... Borcu nedeniyle elektriklerin kesik olduğu istasyonda, güvenlik kameraları çalışmadığı için hırsızların görüntülenemediği belirtildi.

Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde bulunan sulama birliğine ait pompa istasyonu 3. kez soyuldu. Toplam zarar 200 bin lira... Borcu nedeniyle elektriklerin kesik olduğu istasyonda, güvenlik kameraları çalışmadığı için hırsızların görüntülenemediği belirtildi.
Yalıhüyük ilçesinde bulunan Suğla Sulama Birliği'ne ait pompa istasyonda 3. kez hırsızlık olayı gerçekleşti. İstasyondan 30 bin lira değerinde bakır kabloların çalındığı bildirildi.

Yalıhüyük ilçesinde bulunan Suğla Sulama Birliği'ne ait binanın kumanda odasının pencere korkuluklarını kırarak içeriye giren kişi ya da kişiler, elektrik pano beslemelerinde bulunan 30 bin lira değerindeki bakır kabloları alarak kayıplara karıştı.

Pompa binasının kapısını açık gören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yalıhüyük ve Ahırlı ilçeleri ve bu ilçelere bağlı 12 köyün arazi sulamasında kullanılan pompa istasyonunun elektriklerinin borcu nedeniyle kesik olduğu, 12 güvenlik kamerasının da bu nedenle çalışmadığı öğrenildi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.