Recent Comments

450 Bin Euro’luk Bozkırlı Ferhat İşi Bitirdi

Galatasaray ve Trabzonspor’dan sonra Beşiktaş da Türkiye Kupası’na 4. turda veda etti

117 milyon liralık değere sahip Siyah-Beyazlılar, Bank Asya 1. Lig’de 6. sırada yer alan, 5.5 milyon liralık Boluspor’a deplasmanda boyun eğerek, lig ve Avrupa’dan sonra 3. hedefinden de uzaklaştı. 60’ta Mustafa Pektemek’in iki topu direkten döndü. Tek golü 77’de Ferhat attı.

KARTAL’IN tutunacak dalı kalmadı... Lig ve Avrupa hedeflerinden uzaklaşan Beşiktaş, son şampiyonu olduğu Ziraat Türkiye Kupası’na 4. turda, Bank Asya 1. Lig ekibi Boluspor’a deplasmanda 1-0 yenilerek veda etti. 4.dakikada Fernandes’den topu kapan Ferhat, ceza sahasına girer girmez vurdu ama top yandan auta gitti. 20’de Veysel kafayla indirdi; Ferhat, Cenk’le karşı karşıya topa çok kötü vurdu. 29’da Simao çaktı. Çizgi üzerinde Hakan Arslan gole izin vermedi. Beşiktaşlı oyuncular topa elle müdahale edildiği gerekçesiyle penaltı itirazında bulundu.

Holosko 90+3’te saçbaş yoldurdu

41’de Kenan’ın pasında Ferhat yine Cenk’le karşı karşıya kaldı, üstten aut. 51’de bu kez Hilbert kaleci ile karşı karşıya kaldı; kalecinin üzerinden aşırdı ama top auta gitti. 60’ta Quaresma’nın ortasına Mustafa kafayı vurdu üst direğe çarpan top çizgiden geri döndü; Mustafa yine vurdu top bu sefer yan direkten döndü. 77’de Kenan sağ kanattan ortaladı, arka direkte Ferhat vurdu: 1-0. 90+3’te Mustafa’nın pasıyla Holosko ceza alanı içerisinde topun sahibi oldu; vuracakken savunmada Hakan araya girdi ve mutlak bir gole engel oldu.

450 bin euro’luk Ferhat işi bitirdi

Beşiktaş’ı yıkan isim olan Ferhat Kiraz, 1989 Konya Bozkır doğumlu. Gençlerbirliği alt yapısında yetişen ve 2006’da profesyonelliğe adım atan 1.77 boyundaki orta saha oyuncusu, daha sonra Karşıyaka ve Hacettepe’de (kiralık) oynadı. 450 bin euro ile Boluspor’un en değerli futbolcusu unvanını taşıyan Ferhat, karşılaşma sonrası “Hem kazandığımız, hem de golü ben attığım için çok mutluyum. Beşiktaş gibi büyük bir takımı elemek tarihi bir başarı” dedi.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.