Recent Comments

Bozkır Akparti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemiz Belediye eski düğün salonunda Ak Parti İlçe Teşkilatı 27. İlçe Meclis Danışma toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatının 27. İlçe Meclis Danışma Toplantısına, Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, İl Başkan Yardımcıları, ilçemize bağlı Ak Partili Belediye Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri bazı köy muhtarları ile ilçe yönetimi katıldı.
27. Meclis Danışma Toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel yaptı. Başkan Demirel açılış konuşmasında 27. İlçe Meclis Danışma toplantısına katılanlara ayrı ayrı teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. 



Başkan Demirel konuşmasının devamında: “Ak Parti İktidarı zamanında Bozkır’da devletimizden gereken hizmetleri almıştır. Bu hizmetlerimizden bazıları ise şöyledir; yapımı tamamlanmak üzere olan 50 yataklı Bozkır Devlet Hastanemiz bir-kaç ay içerisinde teslim alınacaktır. Bozkır Çarşamba Çayının ıslah çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacaktır. Bozkır merkez ile Çağlayan-Dere-Sorkun kasabalarının grup kanalizasyon çalışmaları yapılmıştır. Bozkır Atatürk İlköğretim Okulunun bahçesine 200 kişilik Kapalı Spor Salonu yapılacaktır” diyen Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatı olarak göreve geldiklerinden bu yana partilerine üye kayıtlarını artırdıklarını da söyledi.

Başkan Demirel, Bozkır’a yapılması gereken ve ihtiyacı olan hizmetler için ise Ak Parti Konya Milletvekili ve Bozkır sorumlusu Kerim Özkul’a dosya halinde verdiklerini ve takipçisi olacaklarını belirtti.

Başkan Demirel’in konuşmalarının ardından, Bozkır İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Gün Ak Parti İktidarı zamanında köylere büyük hizmetlerin yapıldığını, yolsuz, susuz köy kalmadığını anlattı.

Öte yandan Söğüt Belediye Başkanı Ramazan Öğüt’e verilen konuşmada ise Başkan Öğüt, Ak Parti İktidarında Bozkır ve çevresine yapılan hizmetlerden bahsetti. Öğüt Söğüt kasabası civarında yapımına başlanan Bozkır Barajında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve Bozkır Barajının yapımı tamamlandığında, o bölgenin çehresinin değişeceğini ifade etti. 

Daha sonra söz alan, Bozkır Belediye Meclis Üyesi Ali Kemal Karakaş, Milletvekili Kerim Özkul’a; Bozkır’ın günden güne kan kaybettiğini söylerken, Bozkır’da öğretmen açığının had safhada olduğunu, genelde ücretli öğretmenlerle eğitimin yapıldığını, kalıcı bir kaymakamımızın bile olmadığını, çok sık kaymakam değiştiğini, Bozkır’da kapanan Sağlık Meslek Lisesinin tekrar ilçemize açılmasını istedi. 


Bu konuşmaların ardından, Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, 27. Danışma Meclisi Toplantısının Bozkır’a ve Türkiye’mize hayırlı olmasını dilerken, Ak Parti İktidarı olarak Türkiye’nin en ücra yerlerine varıncaya kadar büyük hizmetler yaptıklarını ve Türkiye’nin çehresini değiştirdiklerini belirtti. Milletvekili Özkul, Bozkır’a daha iyi hizmetlerin yapılabilmesi için, öncelikle Ak Parti’den Bozkır’a, güvenilir, dürüst, çalışkan ve durmadan Bozkır için proje üreten bir Belediye Başkanının seçilmesi gerektiğine de vurgu yaptı.
Ak Parti 27. Bozkır İlçe Danışma Meclisi yapılan konuşmaların ardından son bulmuştur.
Haber:Yunus Yılmaz



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.