Recent Comments

Bozkır için çalışmalıyız

Bozkır ve Çevresi Dernekler Federasyonu, dernek üyeleri ile tanışma programında bir araya geldi. Programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Bozkır’a bağlı kasabaların belediye başkanları ve çok sayıda federasyon mensubu katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Bozkır ve Çevresi Dernekler Federasyonu Başkanı Burhan Yılmaz Çanakkale şehitlerini rahmetle andıklarını söyledi. Yılmaz, “Biz bütün siyasal oluşumların dışındayız ve partiler üstü düşünmek mecburiyetindeyiz. Böyle düşünmezsek ayrımcılığını ekmeğine yağ süreceğimizin bilincindeyiz. Bu ölçü ile hareket ederek ilk oluşumumuz iki yıl içinde tamamladık ve 6 dernek birleşerek federasyon olduk” dedi. Bozkır’ın sorunlarının çok olduğunu ifade eden Yılmaz, ana başlıklar halinde bu sorunların belirlenip, işadamı, sanayici ve belediye başkanları ile çözümleme yoluna gidilmesi gerektiğini belirtti. Konya’nın ekonomisine bakıldığı zaman bozkırlı işadamlarının ağırlığının ortaya çıktığını aktaran Yılmaz, “Konya’da bulunan Bozkırlılar olarak, Bozkır için neler yapabiliriz düşüncesi ile hareket etmek durumundayız. Konya’da birliğini oluşturan bizler çekirdek kadro olarak ileriye gitmek için önerilerimizi neler olabilir bunları düşünmeliyiz” diye konuştu. 

Bozkırlı olduğunu her yerde vurguladığını belirten MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise, Bozkır’ın sorunları için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bozkıra doğalgazın getirilmesi için girişimlerde bulundukların dile getiren Kalaycı, “Bozkırımızın sorunu hepimizi ilgilendirir. Bu sorunları görmezden gelmemeden elimizden gelenleri yapmalıyız. Bozkır hepimizin ilçesidir. Geçmişi ile gurur duyduğumuz Bozkır’ın geleceğine güzel hizmetler yapacağız. İnşallah federasyonumuzun da konfederasyon olması içinde desteklerimizi esirgemeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Diğer dernekleri de federasyona katılmaya davet eden Federasyon Başkan Yardımcısı Abdulkadir Seyrek de, derneğin bir takım eksiklikleri olduğunu, bunun birlikte giderilmesi gerektiğini aktardı.

MERHABA Haber :İBRAHİM ÇİÇEKÇİ





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.