Recent Comments

Hisarlık Kasabasına Sıfır Çöp Aracı

İlçemize bağlı Hisarlık Belediyesine, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 100 bin TL. değerinde, Hyundai marka sıfır çöp aracı hibe edildi.


İlçemize bağlı Hisarlık Belediyesine Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 100 bin TL. değerinde, Hyundai marka sıfır çöp toplama aracı hibe edilerek kasabanın hizmetine sunuldu.
Geçtiğimiz haftalarda Hisarlık kasabasına getirilen sıfır çöp toplama aracına kasaba halkının oldukça memnun olduğu görüldü.

Konu ile ilgili Hisarlık Belediye Başkanı Ali Arlı’da gazetemize yaptığı 
konuşmada: “Hisarlık kasabamıza Belediye Başkanı olduğum günden bu yana gece-gündüz demeden kasabamıza neler kazandırabiliriz, ne gibi projeler üretebiliriz diye durmadan muhasebe ve istişareler yaptık. Bildiğiniz gibi kasabama üç yılda önemli yatırımlar ve hizmetler kazandırdık. Bu hizmetleri yaparken olsun, ilgili yerlere verdiğimiz projelerde olsun, hep takipçisi olduk. Geçen yıl Çevre ve Orman Bakanlığına, kasabamıza hibe şeklinde çöp aracı talebinde bulunduk. Bu yıl da Bakanlığımız tarafından kasabamız adına vermiş olduğumuz çöp aracı ile ilgili projemizi kabul edilerek, 100 bin TL. değerinde çöp aracını yine kasabamıza hibe şeklinde kazandırdık. Çöp aracını kasabamıza hibe eden Bakanlığımıza ve bu projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.









Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.