Recent Comments

Kalaycı'dan Şehitler Günü Mesajı

Türk milletinin kaderini değiştiren ve Kurtuluş Savaşımızın müjdecisi olan Çanakkale Zaferinin 97. yıl dönümünü bugün gururla kutluyoruz.

Çanakkale Zaferi, millî ve manevî birlik içerisinde Türk milletinin muazzam bir güç olduğunun, altından kalkamayacağı hiçbir meselesinin olamayacağının simgesidir.

Bu zafer, Yüce milletimizin birlik ve beraberliğini bütün milletlere gösterdiği bir kahramanlık destanıdır.

Değerlerimizi yok etmek, binlerce yılda meydana getirdiğimiz zenginliklerimizi sömürmek amacıyla toplanıp kıyılarımıza kadar gelen işgalci güçlere karşı, kararlılık ve cesaretle gösterilen iradenin, her türlü silahtan daha güçlü olduğu, tüm dünyaya bir kez daha ispat edilmiştir.

Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla; şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizin ortaya koyduğu göz kamaştırıcı fedakârlıkların, her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması milli bir sorumluluk olarak görülmelidir.

Aziz vatan topraklarını döktükleri kanlarla bizlere ebedî vatan yapan şehitlerimize Cenâb–ı Allah’tan rahmet diliyor, Büyük Atatürk’ü ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum.

Mustafa KALAYCI
Konya Milletvekili
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.