Recent Comments

Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Polis Günü Kutlama Mesajı

Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Değirmi, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesaj yayınladı.

GÜVENLİĞİN TEMİNATI 

“Başarı dolu, köklü bir geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı ve Polisimizin 167. Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum” diyen Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali DEĞİRMİ mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yetkilerini yasalardan, gücünü halkımızdan alan Emniyet Teşkilatımız, demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması; toplumun barış, huzur ve güvenlik içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevler üstlenmiştir. Emniyet Teşkilatımız ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak, halkımızın can, mal ve namusunu korumak için 24 saat görevinin başında, özveriyle hizmet etmektedir. Polisimiz, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeninin ve halkımızın güvenliğinin sağlanması konusunda takdir edici bir çaba içerisindedir.”

BAŞARILARLA GURUR DUYUYORUZ 

“Emniyet Teşkilatımızın ülkemizin her yerinde olduğu Bozkır’ da gelişen teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip ederek, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması konusunda sergilediği başarı hepimizi sevindirmektedir” şeklinde ifadeler kullanan Başkan Köşker, “Polisimizin bu alandaki başarısı, vatandaşlarımızı ve ilçemizi daha huzurlu ve güvenli kılmakta, Bozkır’ı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmektedir. Ancak huzurlu, güvenli ve istikrarlı bir ilçede yaşamak için hepimiz çaba sarf etmeli, polisimize destek olmalıyız. Halk olarak suça zemin hazırlayan psikolojik, sosyal, ekonomik ve kültürel nedenlere karşı birlikte mücadele etmeli, çocuklarımıza ve gençlerimize şefkatle sahip çıkmalıyız. Bu vesileyle, Emniyet Teşkilatımızın 167. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, görevlerini yaparken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.