Recent Comments

Amatörde Süper heyecan sona erdi - Küme Düştük


Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2011-2012 sezonu oynanan son hafta maçları ile tamamlandı.Geride kalan haftada Çatalhöyük Çumra Belediyespor şampiyonluğunu ilan etmişti. Kırmızı-yeşilli ekip önümüzdeki sezon tekrar Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek. Çumra ekibi bir önceki sezon BAL’dan düşmüştü. Kırmızı-yeşilli son hafta maçında küme düşmesi kesinleşen Bozkır Gençlerbirliği maça çıkmadığı için hükmen 3-0 kazandı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor oynadığı 20 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Kalan 19 maçta ise 15 galibiyet 4 beraberlik alan kırmızı-yeşilli bu karşılaşmalarda 59 gol atıp 16 gol yedi ve 49 puan topladı. Grubu 2. sırada tamamlayan Karapınar Belediyespor ise 39 puan topladı. Yeşil-siyahlı ekip Bölgesel Amatör Ligde oynama hakkı elde etmek için BAL temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ile Play-Off müsabakası oynayacak.

Şampiyonun geçtiğimiz hafta belli olduğu ligde kümede kalan takım ise Maliyespor oldu. Maliyespor son hafta maçında Merkez 2 Nolu Sahada Selçukspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 yenen mavi-beyazlı ekip kümede kaldı. Cihanbeyli Belediyespor ile kümede kalma yarışı veren Maliyespor rakibine oranla 2’li averajda da üstündü. Mavi-beyazlı ekip son maçında işi şansa bırakmadı ve Selçukspor’u 2-1 yenerek kümede kaldı. Cihanbeyli Belediyespor ise evinde Ereğli Belediyespor’u 2-0 yenmesine rağmen 2’li averajı kötü olduğun için küme düştü. Maliyespor Cihanbeyli Belediyespor’u 2 maçta da yenmenin avantajınıkullanarak kümede kaldı. Sezon başında büyük sıkıntılar ile boğuşarak lige katılan mavi-beyazlı kulüpte kümede kalmak büyük sevinç yarattı.

2. KÜMEDE 2. HAFTA GERİDE KALDI

Futbol Amatör Kümede 2. hafta maçları geride kalırken A grubunda Ilgınspor ve C grubunda Havzanspor 2’de 2 yapan takımları oldu. B grubunda ise EreğliŞekerspor Ereğli Gençilkspor ile 0-0 berabere kalarak 4 puanla zirvede yer aldı. Bu grupta Seydişehir Belediyespor – Yeni Emirgazi Belediyespor maçı sahaşartlarından dolayı ertelendi karşılaşmalarda alınan sonuçlar şu şekilde: A grubu: Yazla Belediyespor – Ilgınspor: 1-9, Yunakspor - Akşehir Belediyespor: 3-0, Altuntaşspor - Ortaköy Belediyespor:0-2 Seyranspor Bay. B grubu: Tümosanspor- Negraspor : 2 - 2, Ereğli Gençlikspor - Ereğli Şekerspor: 0-0. C Grubu: Altınekinspor -Konya Hilalspor: 4- 4, Gölyazı Belediyespor - Yeniceoba Belediyespor: 1-1, Karacadağ Belediyespor – Havzanspor: 1 - 4
MERHABA HABER - SPOR SERVİSİ
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.