Recent Comments

Artık Bozkır Bahçelerin de Domuz'a Son


Bölgemiz dağlık ve kırsal kesim olduğu için yabani domuzların tarım arazilerimize verdiği zararlardan korunmak için artık korkmamıza gerek yok çünkü üretici firmanın Bekçi Var adı altında çıkardığı ürünle artık domuzların ve yabani hayvanların verdiği zararlara son.

BEKÇİ VAR
Dünyada eşi benzeri olmayan ürünümüzü bir Türk firması olarak üretmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. Ürünümüz çiftçilerimizin yabani hayvan sorunlarını tamamıyla halledecek mucize bir buluştur. Diğer firmaların kuş, kedi, köpek vb. hayvanları uzak tutan ürünleri pazarda mevcut fakat 100 m2 gibi dar bir alana tesirli ve diğer yabani hayvanlara etkisi bulunmadığı için firma olarak bu doğrultuda yaptığımız 5 yıllık çalışmalarımız sonucu Yabani Hayvan Kovucuyu ilk olarak Türk çiftçilerimize kullanımına sunmaktan kıvanç duyuyoruz.

             Tarla, bağ, bahçe ve Meyve Alanları için tasarlanan Bekcivar; yabani hayvanları kovucu bir sistem olup, elektronik ortamda ultrasonik ses dalgaları göndererek bu tip hayvanların etraftan uzaklaşmalarını sağlar. Ultrasonik ses insan kulağının duyamadığı bir sestir, cihaz çalışırken kullandığınız alanda insanlara herhangi bir rahatsızlık vermez. Yabani hayvan popülasyonu yoğun ve etrafta yuva var ise cihazdan verim alabilmek için uzun süreli kullanım gerekmektedir. Küçük büyük tüm hayvanlara etkilidir. İstemediğiniz alandan yabani hayvanları kovmak için işletme maliyeti sıfır olan en etkili çözümdür.
Kullanım:Kötü hava koşullarına dayanıklıdır yaz kış güvenle kullanılır. Hava şartları olumsuz olması durumunda 2 gün kesintisiz çalışabilme özelliği taşır. (güneş görmeden)
 Sürekli Operasyon:7/24 çalışır ve yabani hayvanları ortamdan uzak tutar, cihaz akülüdür ve akü güneş enerjisiyle sürekli şarz olmaktadır. Akülü olduğu için gündüz ve gece sürekli ve belirli aralıklarla 7 / 24 çalışır.
Gece Çalışabilme:Cihaz üzerinde led ışık ve ses uyarı sistemi tüm gece herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan çalışır.


Etki Alanı:3000 m2 ye kadar olan açık alanlarda etkilidir.
Ürün Kullanımı:Konulacak bölge seçilip ürün yerleştirilir ve çalıştırılır. Güneş Enerjisi ile çalıştığı için harici güç kaynağı gerektirmez ve istenildiği zaman açıp-kapatılabilir.
Ses:Yüksek kalitede dijital ultrasonik ses gönderir.
Ses Basıncı:90 desibel
Frekans Aralığı:1 hz-100 hz arası
Kullanıldığı Alanlar:Tarla, bağ, bahçe ve Sebze & Meyve seraları vb. alanlar.
Etkili Olduğu Yabani Hayvanlar:Büyük ve küçük tüm yabani hayvanlara etkilidir. Başlıcaları,Ayı, domuz, tilki, sansar, sincap, tarla faresi, kartal, şahin, atmaca, serçe gibi en küçük yabani hayvandan en büyük yabani hayvana kadar etkilidir.
“Ürünümüz patentli olup,kullanan tüm çiftçilerimize bereketli bol kazançlı günler dileriz.”


ADRES :Halit Rıfat Paşa Mh.
Perpa Ticaret Merkezi A-Blok K:8 N:708
Okmeydanı ŞİŞLİ/İSTANBUL
[email protected]

TOPTAN ALIMLAR İÇİN : 0533 520 51 97
PAREKENDE ALIMLAR İÇİN: 0532 234 90 33

www.bekcivar.com



Ürün hakkında daha detaylı bilgi için https://docs.google.com/document/d/1jBaruNYRDz80mqP_lDdkdzkIe5Ni-V2bU8HDGy0v5GQ/edit adresindeki dosyayı inceleyebilirsiniz..





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.