Recent Comments

Halk Bankası Sınavına sizde giriniz!

Türkiye Halk Bankası Bozkır Şubesi Müdürü Arif Gevrekçi ve beraberinde Müdür Yardımcısı Mehmet Balamut gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti.

Halk Bankası Bozkır Şubesi Müdürü Arif Gevrekçi ile Müdür Yardımcısı Mehmet Balamut’un gazetemizi ziyaret etmelerinin amacını ise şu şekilde açıkladılar. T.C. Halk Bankasına Türkiye genelinde 9 Haziran 2012 tarihinde, Memur alımı yapılacağından dolayı bu sınava Bozkır’dan da 4 yıl fakülte mezunu olan kişilerin girmesini istediler.
Halk Bankası Bozkır Şube Müdürü Arif Gevrekçi; “Sınava girecek kişilerin, 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak. Üniversite ya da fakültelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olmak ya da sözlü sınav sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıf öğrencisi olmaktır” şeklinde konuşan Müdür Gevrekçi konuşmalarına şöyle devam etti: 
“Sınava girecek kişilerin, sınav ücretinin süresi içinde yatırılması gerekmektedir. Sınav,
Gazi Üniversitesi tarafından 09 Haziran 2012 Cumartesi günü yapılacaktır. Servis Görevlisi Giriş Sınavına başvuran adaylardan, sınav maliyeti olan 40.-TL sınav ücreti tahsil edilecektir. (Adaylardan talep edilen sınav ücretinin tamamı sınav hizmetlerinin yerine getirilmesi amacıyla Bankamız tarafından Gazi Üniversitesi'ne gönderilmektedir). Sınav ücreti 04.04.2012 Çarşamba günü saat 09.00'dan, 25.04.2012 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar T. Halk Bankası A.Ş. Şubelerine yatırmaları, Bozkır merkezden başvuracak kişilerinde, Bozkır Halk Bankası Şubesine adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ve cep telefonu bilgileri verilerek yatırılacaktır. EFT ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir” dedi.
Müdür Arif Gevrekçi konuşmalarını tamamlarken, T.C. Halk Bankasının açacağı bu sınava Bozkır’dan da müracaat eden ve sınavı kazananlar olursa, Bozkır Halk Bankası Şubesinde çalışacaklarını, tercih ettikleri takdirde de Bozkır’a hemen atamalarının yapılacağını söyledi.
Müdür Arif Gevrekçi, Halk Bankasının açacağı sınava Bozkır’dan da müracaat edecek adaylar varsa, konu ile ilgili detaylı bilgileri Bozkır Halk Bankası Şubesinden de alabileceklerini ifade ederek gazetemiz Bozkır Postasından ayrıldı.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.