Recent Comments

Mevka Bozkır 2023 Bölge Planı Çalışmaları Devam Ediyor

Mevka 2014-2023 Dönemi Bölge Planı Çalışmaları Devam Ediyor.

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Kaymakamımız Remzi KATTAŞ Başkanlığındaki İlçe Strateji Geliştirme Komisyonu Üyelerinin beraber yürüttüğü 2014-2023 Dönemi Bölge Planı oluşturulması için toplantılar devam ediyor. 26.04.2012 saat 10:30’ da İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen üçüncü toplantıda Mevka yetkililerinin de katılımıyla Bozkır İlçesi için Vizyon Belirleme Çalışmaları gerçekleştirildi. 

İlçe Strateji Geliştirme Komisyonu üyelerinin Vizyon önerileri yine İlçe Strateji Geliştirme Komisyonuna oylamaya sunularak en yüksek oy alan vizyon önerileri değerlendirildi. Elde edilen sonuçlar önümüzdeki günlerde tekrar düzenlenecek toplantılar neticesinde Kaymakamlık sitesinden halkın oylamasına sunulacak ve fikirlerini belirtmelerine olanak sağlanacaktır. 

2014-2023 Dönemi Bölge Planı için dördüncü toplantı 24.05.2012 tarihinde saat 10:00’ da İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Dördüncü Toplantı neticesinde yapılan toplantıların değerlendirmelerini içeren bir ara rapor oluşturulacaktır.

İlçe Tarım : Zeynep Topal







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.