Recent Comments

Vakıf Yönt. Bşk.Serdar Kalaycıyı Ziyaret Etti

Vakıf Başkanı Kamil Bilgin,Konya Şube Başkanı H.Ali Ünlü ve Yönetim kurulu üyeleri Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycıya nezaket ziyaretinde bulundu.

Merkezi İstanbul olan vakıftan çeşitli etkinliklerine katılmak üzere Konya’ya gelen heyet, Başkan Serdar Kalaycı'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin, Meram Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirttiler.

Başkan Kalaycı, yaptıkları yatırımları ve projeleri anlatırken “Göreve geldiğimiz ilk yıldan itibaren halkımıza en güzel hizmetleri sunmak için büyük gayret sarf ettik. Geçen yıldan itibaren her hafta yaptığımız açılış ve temel atmalarla birlikte örnek yatırımlara imza attık. Belediyemizi, kuruluşundan 22 yıl sonra kendi hizmet binasına kavuşturduk. Tıp Fakültesi yakınında Hasta Konukevi inşaatımız tamamlandı, kısa bir süre sonra hizmete girecek. Organik ürün pazarımızın inşaatı ise mayıs ayında tamamlanacak. Asfalt plentinin ihalesini kısa bir süre içinde yapacağız” dedi.

Başkan Kalaycıya hediye takdim eden Vakıf genel başkanı Kamil Bilgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İstanbul’da yaşayan hemşehrileriniz olarak sizi burada görmekten mutluluk duyuyoruz. İstanbul’da yaşıyoruz ama gönlünüzKonyada-Bozkır da ,çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.