Recent Comments

Bozkır Çağdaş Mobilya Halı Saha Futbol Turnuvası Başlıyor

Geçen aylarda oynanan kurumlar arası turnuvası sonra ilçemiz Bozkır'da keyfli bir  halı saha futbol turnuvası başlıyor. Önceki turnuvalarda da olduğu gibi sonuçları ara ara sitemizde yer vereceğiz. Şimdiden tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. 

Bozkır ilçesi 2012 çağdaş mobilya halı saha futbol turnuvası tertip komitesi oluşturuldu. Tertip komitesi çağdaş mobilya halı saha futbol turnuvasın kurallarını ve giriş şartlarını belirledi.

Çağdaş mobilya halı saha futbol turnuvası için 17.05.2012 Perşembe gününe kadar başvuru süresi belirlenirken,ilk karşılaşmalar 19.05.2012 cumartesi gününde başlayacaktır.Turnuvaya katılmak isteyen takımlar tüm duyuru,bilgiler,karşılaşma sonuçları,puan durumları ve itiraz sonuçlarını Bozkır halı sahadan veya (www.konyahif.org) ‘den takip edebilirler. Halı saha tlf:0553 333 53 53

TURNUVAYA BAŞVURU ŞARTLARI
Turnuvaya kurum, kuruluş, ilçe merkezi ve köy ayrımı yapılmadan giriş şartlarına uygun olarak oluşturulmuş her takım katılabilir. Katılacak takımlar ve oyuncular için istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Turnuvaya katılacak olan takımların oyuncular için yaş sınırlaması (1997 yılı dahil)15 dır.15 ve 15 yaşından küçükler katılamaz.18 yaşından küçüklerin velisinin izni gerekmektedir. Turnuvaya katılacak olan takım oyuncularının sağlık raporu ile kimlik fotokopisi getirmesi zorunludur.
Oyuncuların aşağıdaki şartlardan birini taşıması zorundadır.

1)Konya ili sınırları içerisinde (Nüfus Cüzdanı Fotokopisi)

2) Konya ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olması

3) Konya ili sınırları içerisinde çalışıyor olması

Turnuvaya katılacak takımların katılım ücreti 30 lira olarak belirlenmiştir .Takımlar en fazla 9 oyuncudan oluşur.(6 asil,3 yedek oyuncu).bir oyuncu sadece bir takımda oynayabilir.başka takımda oynayamaz.. Maçlar ağırlıklı olarak hafta sonları oynanacaktır.

NOT: Resmi hif lisansı olmayanlar için, resmi hif lisansı çıkartılacaktır



Tertip Komitesi Başkanı
(Bozkır Hif İlçe Başkanı)

KAMİL GÖLGELİ

Tertip Komitesi Başkan Yrd
(Komiser)

KADİR ÖLMEZ

Üyeler
AHMET ŞAHİN
AHMET YILDIRIM                                                                                                                                      
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.