Recent Comments

Bozkırlı Genç Babasına kendisini feda etti!


Bağcılar'da, ortağının borçlusu tarafından babasına silah çekildiğini görünce önüne atlayan 19 yaşındaki Enes Burga, kalbine isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Açık Öğretim Fakültesi son sınıf öğrencisi Enes Burga'nın, AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları'nda görevli olduğu ve bir ilaç firmasında çalıştığı öğrenildi.

Bağcılar'da tekstil atölyesi sahibi Ali Burga'nın Sancaktepe Mahallesi'ndeki evine önceki akşam saat 22.00 sıralarında ortağının bin TL borçlu olduğu Ahmet Akkadı geldi. Burga'yı dışarı çağırdı. Babasının evden çıktığını gören Açık Öğretim Fakültesi son sınıf öğrencisi Enes Burga da evin önüne indi. Ancak saldırgan tartıştığı Ali Burga'ya belinden çektiği tabancayı doğrulttu. Enes Burga da babasının önüne atladı. Ancak bu sırada Akkadı, tabancasını ateşledi. Enes Burga, kalbine isabet eden kurşun ile babasının kollarında hayatını kaybetti. Ahmet Akkadı ise kaçtı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri Enes Burga'yı babasının gözleri önündeöldüren Ahmet Akkadı'yı yakaladı.

Bağcılar AK Parti İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları'nda görevli olan Enes Burga'nın bir ilaç firmasında çalıştığı öğrenildi. Cinayetten iki saat önce TT Arena'da düzenlenen AK Parti İl Kongresi'nden geldiği öğrenilen Enes Burga, bugün Zeytinburnu Çarşı Camii'nde AK Parti İstanbul İl Yönetiminin de katılacağı bir törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber Türk :Müslim SARIYAR/İSTANBUL (AHT)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.