Recent Comments

Konya Dereliler Derneği 1. Bahar Şenliği Düzenliyor


KONYA- Bozkır-Dereliler Eğitim Kültür Turizm Sosyal Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Konya kent merkezi ve çevresinde yaşayan Dereliler için 1. Bahara Şenliği Düzenliyor.

20.05.2012 günü 08.00-17.00 saatleri arasında Konya-Meram Dutlukır Piknik ve Mesire alanında gerçekleşecek şenlikte çeşitli kitlesel etkinlikler ve eğlenceler yapılacak, ayrıca yöresel sanatçılar Bozkır yöresi havaları çalarak konukları eğlendireceklerdir.

Sportif etkinliklerde Yukarı Mahalle-Aşağı Mahalle Futbol ve Voleybol maçı,  cilit ve zırk oynama, yumurta taşıma, çuval yarışı, kıcı ve beş taş gibi unutulmaya yüz tutan yöresel oyunlar oynatılacak ve kazananlara sürpriz hediyeler dağıtılacaktır.

Şölene katılımcılar özel araçlarıyla gelecekler aracı bulunmayan ve şenliğe katılmak isteyen Dereliler için iki adet Minübüs Rektörlük karşısında hazır bekletilecektir. Şenlikte katılımcılara yöresel etli bulgur pilavı ve çalkama ayran ikram edilecek, dileyen katılımcı kendi imkânları ile mangal keyfi yapacaktır.

Şölen tüm Derelilere açık olup ayrıca davetiye gönderilmeyecektir. Dereliler Derneği tarafından SMS siteminde kayıtlı Derelilere SMS ile davet gönderilmiştir.

Şenliğe katkı sunmak isteyen işadamlarımız ile mahalli sanatçılarımızdan destekleri beklenmektedir. Şölenimize tüm Dereliler ve Derelileri sevenler davetlidir.

Şenliğe Alanına Ulaşım: Yeni Meram yolundan Seydişehir-Antalya istikametinde Çevre yoluna çıkmadan Ferro Krom Fabrikasını geçince sağda Meram Belediyesi Piknik ve Mesire Alanı.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN  ŞENLİK TERTİP KOMİTESİ:
KONYA BOZKIR DERELİLER DERNEĞİ
ALİ CANKURT                                                   05333437383
SÜLEYMAN EGE                                              05053837053
AZİZ TAŞAN                                                      05057072362
MEHMET ÜSTÜN                                            05358821846
MEHMET GÖKSEL                                           05366658749

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.