Recent Comments

BABAOĞLU; HER KÖYE BİR GÖLET


KOP idaresi başkanı Prof Dr. Mehmet BABAOĞLU uygulamaya koydukları “HER KÖYE BİR GÖLET” kampanyayı ilk defa gazetemize yaptı. Babaoğlu %50 ve üzeri masraflarını karşılayan hemşerilerimizin isimlerini yapılacak olan gölete vereceklerinin altını çizdi. Örnek olarak ilçemize bağlı Kızılçakır köyünde bulunan sulama göletinin yükseltilmesi için Mustafa TURAN isimli bir vatandaşın 200.000 tl ye yakın bir maddi yardımda bulunma sözünü dile getiren BABAOĞLU, %50 ve üzeri bağışta bulunan vatandaşlarımızın isimlerinin gölette yaşatacaklarını belirtti. Eğer yapılan yardım yetersiz kaldığı taktirde geriye kalan maddi yardımı KOP Eylem Planı idaresi olarak tamamlayacaklarının müjdesini verdi.


Kış aylarında yağan yağmur ve kar sularının depolama ile her türlü canlıya hayat vereceğini belirten BABAOĞLU, 100.000 ile 400.000 bin ton arası kapasiteli göletlerin her dağlık köyün ihtiyacı olduğunu söyledi. Bozkır, Hadim, Ahırlı, Yalıhüyük, Seydişehir, Beyşehir, Ilgın, Ermenek, Sarıveliler gibi bütün dağlık ilçelerde bu projeyi hayata geçirdiklerini belirten BABAOĞLU, yer gösterilmesi ve %50 ve üzeri maddi yardımda bulunulması halinde göletlerin bir an evvel yapılacağını belirtti.

BU FIRSATI KAÇIRMAYALIM;


Yurtdışında ve içinde Bozkır’lı ve maddi durumu çok iyi olan binlerce hemşerilerimiz var. KOP idaresi başkanı Prof. Dr. Mehmet BABOĞLU’nun ısrarla altını çizdiği “HER KÖYE BİR GÖLET” kampanyasını kaçırmayalım. Köylerine yapılacak olan sulama göletlerinin %50 sini karşılayacak hemşerilerimizin isimleri de KOP  idaresi tarafından yapılacak bu göletlerde yaşatılması. 

EN BÜYÜK HAYIR SU

Bizler Türk Halkı olarak hayırsever bir milletiz. Bunun örnekleri ise etrafımız da çok. Türk milleti olarak hayır yapmayı sevdiğimiz hayırlardan başlıcaları Hastane, Okul, Camii ve Su’dur. Bunlar hayırsever insanların isimlerini de bir bakıma ölümsüzleştiriyor. Maddi durumu çok iyi olan ve hayır yapmayı seven binlerce hemşerimiz var. Kışın yağan yağmur ve Karın yerini yazın o sıcak aylarında kurak topraklara bırakması çok üzücü bir durum. Bunun önüne geçilmesi ve bu fırsatı kaçırmamamız gerekiyor. 




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.