Recent Comments

Şekerli pedallar Bozkır'da


Yeşil-beyazlı pedallar bir yandan antrenman yaparken, diğer yandan moral depoladı.

Konya Torku Şekersporlu pedallardan gövde gösterisi. Yaklaşan Türkiye şampiyonası için tempo artıran yeşil-beyazlı bisikletçiler, antrenör Mehmet Şafakçı nezaretinde Mavi Tünel’e kadar uzandı. Konya’dan pedal basmaya başlayan sporcular sırasıyla Kaşınhanı, Çumra, Alibeyhüyüğü, Ahmediye, Süleymaniye, Orhaniye, Akören, Karahüyük, Alan, Avdan, Pınarcık, Fart ve Bozkır’a kadar büyüklerde yorulmak bilmezken, yıldızlar ve gençlerde de Mavi Tünel’e kadar vardı. Bozkır’dan geri dönen Konya Torku Şekersporlu pedallar Fart ve Pınarcık’ta devam eden çalışmayı Avdan’da sonlandırdı. Bisiklet Şube Sorumlusu Kamil Çomak’ın da bulunduğu kafile daha sonra birlikte yemek yiyerek stres attı. Antrenör Mehmet Şafakçı, “Türkiye şampiyonrasında iddialıyız ve inşallah Konya Torku Şekerspor, kürsüye çıkan takım olacaktır.

Sporcularımızın azmiyle kazanma isteği, beni son derece umutlandırıyor. Cumhurbaşkanlığı turunda Türkiye’nin gururu haline geldiğimiz gibi,
Türkiye şampiyonasında da Konya’nın gururu olacaktır. Ben sadece takım halinde değil, sporcularımızın da kürsü yapacaklarına inanıyorum. Uzun bir çalışma oldu ama, gayet yararlı oldu. Tempomuz artarak sürecek” şeklinde konuştu.


Hakimiyet.com/ Spor Servisi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.