Recent Comments

Bir Kaza Olmadan Mantakı - Çağlayan Arası Acilen Asfaltlanmalı


Bozkır Mantakı mevkiden başlayarak Çağlayan Kasabasına kadar serilen Yol Yapım mıcırları yolu aktif kullanan araçlar kaza yapsın diye mi serildi acaba?

Bu yolu kullanan herkesin bildiği gibi bu yol dardır, normal şartlarda bile iki araç yan yana geçerken bir birine yol verirler. Bu yol kanalizasyon çalışmaları sonrası iyicene tahrip olmuştu. Geçtiğimiz bir ay içinde bu yola mıcır dökülerek yol yapımına başlanıyor diye vatandaşlar sevindirilmişti, Ancak bir ay geçmesine rağmen yolda herhangi bir çalışma belirtisi yok.

Özellikle bu yolu kullanan dolmuşlar isyanlarda, Yol dar ve sıkıntılıydı daha kötü yaptılar diyorlar. Özellikle Cuma günleri bu yolun en işlek kullanıldığı zaman, Yaylalar, Karacahisar, Sorkun, Dere ve Çağlayan’dan Cuma pazarına giden vatandaşlar ister dolmuşla olsun ister şahsi arabalarıyla olsun bu yolu kullanırken 10 durup bir giderek yol alabiliyorlar.

Yetkililere sesleniyoruz. Bu yolun ivedilikle yapılması, Yapılmayacaksa da bir sıkıntı yaşanmaması için mıcırın yola serilerek bekletilmesi gerekmektedir. Şayet bu yolda bir kaza gerçekleşirse bu kazasının sorumlusu bu işlek yolu tıkayan yetkililerindir.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.