Recent Comments

Bozkır Endüstri Meslek Lisesi Mezunları ikinci Kez Buluştu

Bozkır Endüstri Meslek Lisesi mezunları tam 25 yıl sonra ilki geçen yıl Meram Kozağaç Parkı’nda Meram Kozağaç Spor Kulübünde gerçekleştirilen buluşma sonrası bu senede birlik ve beraberlik için tekrardan buluştular.

Geçen sene gerçekleştirilen buluşmadan farklı olarak bu buluşmaya Eski Okul Müdürlerinden Mevlüt Özbayrak, Çumra Halk Eğitim Müdürü ve Çumra Lisesi Müdürü ,Kemal Esenkaya ile eski hocalarımından Mustafa Güven  katıldı. 

Gerçekleştirilen buluşma sonrası seneye daha fazla katılımın sağlanacağı bir birliktelik planı hazırlanarak hasret giderilip eski günler yad edildikten sonra buluşma sonlandırıldı. 

Ben kendimde Eski adı Endüstri Meslek Lisesi Bizim okuduğumuz yıllarda Bozkır Çok Programlı Lise ve şimdi Bozkır Teknik ve Endüstri Meslek Liseli bir mezun olarak böylesi etkinliklerin daha fazla katılımla gerçekleşmesini mutluluk duyarak izliyor ve ilerde düzenlenecek birlikteliklerde elimizden gelen her türlü destekte bulunmaktan kaçınmayacağımızı belirterek, buluşmaya katılan başta organizasyonu gerçekleştiren abilerimize ve sonrası okul hocalarımıza selamlarımı sunuyorum. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin









Tüm Fotoğraflar için Ergün Büyük abimizin https://www.facebook.com/media/set/?set=a.485008558180023.126077.100000126500475&type=1 adresindeki albümünü ziyaret edebilirsiniz. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.