Recent Comments

Kardeş Belediyelerin İftar Buluşması..


İstanbul Bozkırlılar Derneği ve Bozkır Belediyesi koordinasyonuyla Zeytinburnu Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizde 11 Ağustos Cumartesi akşamı iftar yemeği verildi.










Bozkır Anıt meydanında kurulan ve1000 kişi olarak düşünülen iftar yemeğine 50si protokol olmak üzere yaklaşık olarak 300 kişi katıldı. 




Yemek dağıtımına iftara yarım saat kala başlanmasına rağmen iftardan yarım saat sonra yemek sırası bekleyen insanlardan iftarını açmak için lokantalara yönelmesi gibi olumsuzlukların olmasından dolayı Sayın Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar “ilk defa düzenlediğimiz bu yemekte istenmeyen olumsuzluklar oldu acemiliğimize verin” diyerek vatandaşından özür diledi.



İstanbul Bozkırlılar Dernek başkanı Ahmet AYYILDIZ ise konuşmasında ağırlığı Bozkırdan çıkan suların Konya ovasına akıtılmasına Bozkırın suyunun Konyayı bereketli topraklar yapacağına dair temennilerine verdi.



Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat AYDIN ise Bozkırı hep bir kardeş olarak gördüğünü ve bu kardeşliğin pekişmesi için bu tür buluşmaların faydasına değindi.,


Hüseyin DUMRU


                                                                          
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.