Recent Comments

Konexpo ve Bozkır


Konya Sanayici ve İşadamları Derneği İstanbul Fashane’de 12-16 Eylül tarihleri arasında “KONEXPO” adıyla iki başkentin buluşması sloganıyla bir fuar düzenliyor. Fuar diyorum çünkü konsepti Öyle Konyalılar günleri falan şeklinde lanse edilmeye çalışılıyor değil sanayi fuarının yanında bazı Konya belediyeleri de olacak.Tabi şimdiden bazı yanlış olan şeyler görülmeye başlandı, eksik demiyorum yanlışlıklar bariz şekilde kendini gösteriyor ama yanlışı doğruyu eksiği fazlayı yapıldıktan sonra konuşacağız. Elbette organizasyonlarda eksiklikler olabilir ama yanlış, yanlış ise baştan bellidir bunu şuan gören bile yok.

Neyse biz  olayın Bozkır kanadına dönelim. Aldığımız bilgilere göre organizasyonda Bozkırlılar ağırlıklı olmasına rağmen, organizasyonun Bozkır’lı olanları Bozkırlıları bir araya getirip bilgilendirmedi, fikir alışverişinde bulunmadı. Yine aldığımız bilgilere göre Bozkır belediyesi fuarda yer almıyor. Bozkırlılar vakfı ve Bozkırlılar derneğinin yer alacağı bilgilerimiz içinde fakat köy derneklerimiz yok. Neden yok? Sorusuna geldiğimizde Bozkır ayağını organize edende yok bilgi verende.

Bunca köy ve kasaba derneği Bozkırlılar  derneği altında toplanması gerekirdi. 12,5 metre kareye sığmayacağına göre köy ve kasaba dernekleri yok demek.

Hatta Bozkır Belediyesi, Bozkırlılar Vakfı, Bozkırlılar Derneği  ve köy,kasaba dernekleri büyük bir stantta yer almalıydı. Bunu da Bozkır belediyesi ve dernekler koordinesiyle yapılmalıydı. Vakıf ve dernekler bu işin maddi külfetini çok rahat üslenebilirdi. Hala fırsat geçmediyse hala yapılması Belediye, Vakıf ve derneklerin bir çatı altında toplanıp güç gösterisinde bulunması gerekir.

Bir de aldığımız bilgilere göre kaşık ekibinin dışında bizim sanatçılarımızda yok, Bir Sami çelik, bir Niyazi Coşkun, Bozkırlı olmasa da Bozkırlılarla özdeşleşen Eda da bu organizasyonda yok.

Elhasılım Konexpo Konyalının sesini ne derece duyuracak, bir çok yanlışlarla başlayan organizasyon nasıl olacak göreceğiz. Bildiğimiz kadarıyla organizasyon sanatçılarımıza basınımıza bile bir yer ayırmamış. Ama ben MC ajans olarak orada olacağım sanatçılarımızı, gazetecilerimizi kendi imkanlarımızla tuttuğumuz standımızda ağırlayacağız imza günleri düzenleyeceğiz.
Sağlıcakla kalınız
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.