Recent Comments

Ölüm kavşağı yine can aldı


2005 yılındaki gazetemizde bu yolla ilgili “BOZKIR’IN ÖLÜM KAVŞAĞI” adıyla gazetemizde manşet yapmıştık. O tarihlerde aynı yerde sık sık kazaların olduğunu ve ilçemiz Ulupınar köyünden Abdurrahman Çetin ile Abdullah İldem olay yerinde hayatlarını kaybetmişlerdi.


Bu olay üzerine gazetemiz 23 Ağustos 2004 tarihindeki sayısında; Karayolları Genel Müdürlüğüne, ‘Neredesin ey Karayolları, önlem alınmazsa daha nice canlar yanacak’ diyerek Karayollarına sesimizi duyurmuştuk.


O tarihteki yaptığımız haber üzerine Karayolları Genel Müdürlüğünden Gazetemiz Bozkır Postasına cevap gelmişti. Karayolları genel Müdürlüğünden gelen yazılı cevapta şöyle deniliyordu: “2005 yılı programına girerse, ödenek çıkarsa yaparız” başlığıyla gerekli açıklamalar gelmişti. Karayollarından gelen açıklamayı da 29 Eylül 2005 tarihli gazetemizde yayınlamıştık. Bu haberler üzerine Karayollarınca bu kavşakta gerekli çalışmalar yapılmıştı. Fakat yapılan bu çalışmalar üzerine yine aynı yerin sürücüler tarafından korkulu rüya olduğu belirtiliyor.


Karayollarınca burada yapılan çalışmalarda bir eksiklik mi var? Soruları akıllara geliyor. Karayollarınca o tarihte yapılan çalışmaların tekrar gözden geçirilmesini sabırsızlıkla istiyor ve bekliyoruz.


Aynı istikamet ve kavşakta,15 Ağustos 2012 Çarşamba günü meydana gelen trafik kazasında, ilçemize bağlı Dereiçi kasabasından olan Dereiçi Kasabasının Belediye Başkanı Şakir Nazlı’nın 26 yaşındaki amcasının oğlu Mehmet Nazlı kaza yerinde hayata gözlerini yumdu.



Olay öğle saatlerine yakın bir saatte meydana gelirken, İlçemiz esnaflarından Taşkın Mermere ait ticari araç Konya istikametinden Bozkır istikametine ve Dörtyol kavşağına yaklaştığı belirtilirken, Dereiçi’li Ahmet Nazlı yönetimindeki araçla çarpıştı.


Ahmet Nazlı yönetimindeki Kartal markalı olan aracın ise Bozkır istikametinden gittiği ve kavşaktan dönmeye çalışırken meydana geldiği belirtildi.


Kavşaktan sağına soluna bakmadan geçmeye veya kurtarırım maksadıyla dönmeye çalıştığı zannedilen Kartal markalı aracın sürücüsü Ahmet Nazlı’nın kardeşi Mehmet Nazlı kaza anında araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti.



Kaza da hayatını kaybeden Mehmet Nazlı aynı gün ikindi namazına müteakiben kalabalık bir cemaat eşliğinde Dereiçi kasabası mezarlığına defnedildi.

Bozkır Postası gazetesi olarak, ilçemiz esnaflarından Taşkın Mermer firmasına geçmiş olsun dileklerimizi bildirirken, genç yaşta hayata gözlerini yuman Merhum Mehmet Nazlı’ya da Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

(Haber: Yunus Yılmaz)
Video;
http://video.siristat.com/2012/08/bozkr-cevre-yolunda-olumlu-feci-kaza.html
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.