Recent Comments

Özel Sporcular Bisiklet Milli Takımı Bozkır’daydı.


Özel Sporcular Bisiklet Milli Takımı Dünya Şampiyonası hazırlıklarına Birinci etap ve İkinci etap kamplarını Beyşehir’de gerçekleştirdikten sonra 09.09.2012 Pazar günü Konya’da üçüncü etap kampı için yolculuk yaparken Bozkır ilçe merkezinde 3-4 saatlik bir mola verdi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Bisiklet Milli Takımı Antrenörü Hemşerimiz Ergun Esenkaya ile yaptığımız sohbette hedeflerinin Dünya Şampiyonasında başarılı bir şekilde ülkemizi temsil edebilmektir dedi.  Şuana kadar iki adet hazırlık kampı yaptık bu hazırlık kampları komşu ilçemiz Beyşehir’de gerçekleşti ve Üçüncüsü de Konya’da gerçekleşecek.  Kamp çalışmaları başlamadan önce ilçemiz Bozkır Belediyesinden de kamp ile fikir alışverişinde bulunuldu ancak olumlu hiçbir cevap alamadık. Bir Bozkırlı olarak kamplardan birinin de ilçemizde yapılmasını gönülden istememe rağmen gerçekleştiremedik dedi.

Hocaları ve Genç Sporcu arkadaşlar 3-4 saat boyunca Bozkır Anıt Çay Bahçesinde mola verdikten sonra, Çarşı merkezinde Yemek yedikten sonra ilçemizden ayrıldılar.

Hocamızın belirttiği hususlarda biraz düşününce Ülkemizi temsil edecek bir takımı misafir edememiş olmamıza açıkçası şaşırıyoruz, çok az bir destekle bu kamp sonrası ilçemiz Bozkır’ın tanıtımına çok büyük bir katkı sağlayacağına iniyorum ama maalesef elimizin tersi ile gitmişiz.

Sırıstat Haber Merkezi olarak Özel Sporcular Bisiklet Milli Takımımıza Dünya Şampiyonasında başarılar diliyoruz, Umuyoruz ki ilçemizi en güzel temsile edeceklerdir.

Sırıstat Haber Merkezi : Yakup ÇETİN






Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.