Recent Comments

Bozkır'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Konya'nın Bozkır İlçesinde coşkuyla Kutlandı. Cumhuriyetimizin 89. Kuruluş Yıl dönümünde kutlamalar, Anıt Meydanına Çelenk Konulması ile başladı. 

Saat 10:30'da töreninin yapılacağı Bozkır Anıt Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak Cumhuriyet Bayramı programı başladı. Bozkır Kaymakamı Mustafa Koç Protokol halkın ve öğrencilerin bayramını kutladıktan sonra günün anlam ve önemini belirtir konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu. Şiirlerden Sonra Yöremizin kültürel Zenginliği olan folklor ekibimiz Bozkır Türküleri eşliğinde hünerlerini sergilediler. Program sonrası Bozkır Lisesi Bandosu eşliğinde ve tören komutanının komutu ile, tüm ilçe okulları öğrencileri tören geçişiyle tören yerinden ayrıldı. Resmi geçit töreninin ardından program sona erdi.

Son iki üç senedir düzenlenen Cumhuriyet Bayramları içerisinde en yüksek katılımın olduğu bayram görülmeye değerdi. Bu şekilde güzel bir bayram programının hazırlanmasında emeği geçen Kaymakamımız Mustafa Koç'a ve Bozkır Belediyesi Başkanımız Mustafa Uyar'a teşekkür ederiz. 

Cumhuriyetimizin bakası ile nice Cumhuriyet Bayramlarında Birlik ve Beraberlik içerisinde coşkuyla kutlama dileklerimizle. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.