Recent Comments

Bozdamlılar Dernekleşme Yolundalar

Bozdam Köyü birlik, beraberlik günü köylülerimizin yoğun katılımıyla Zeytinburnu’nda Bozkırlılar Derneğinde yapılmıştır. MC Haber Ajansı sahibi Mehmet Ceylan Bey’in de aramızda bulunduğu buluşma da toplantıya katılan köylülerimiz buluşma gününün düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek dernek kurulmasının gerekli olduğunu belirttiler. 

Toplantı sonunda dernek kurucu üyeleri belirlenerek dernek kurulması için yasal işlemlerin başlatılmasına karar verildi. Buluşma gününe hemşerimiz Lokman Ciğerci ve Bozkırlılar Dernek Başkanı Avukat Mustafa Göksu da katılarak destek verdiler. 

Buluşma gününe katılarak desteklerini esirgemeyen bütün Bozdamlılara ve konuklara teşekkür eden komite görevlileri, ileri ki günlerde dernek çatısı altında birlik ve beraberlik çatısı altında toplanmak için çalışmalara başlayacaklarını belirttiler. 

Sırıstat Haber Merkezi olarak dernekleşme çalışmasındaki Bozdam köylülerimizi tebrik ediyor, Sırıstat ailesi olarak üzerimize düşecek her konuda yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Darısı dernekleşmeyen köylerimizin başına diyoruz. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN











Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.