Recent Comments

‘Yarınlar için aday adayıyım’

Yerel seçimler yaklaştıkça aday adayları kendilerini göstermeye başladı. Siyasi partilerden Bozkır’a Belediye Başkanlığına aday adayı olacak isimler arasında, gazetemize aday adaylığını ilk açıklayan MHP’den Hamzalar Belediye Başkanı Vehbi Gül olmuştu. Cuma günü gazetemizi ziyaret eden, ilçemizin tanınmış esnaflarından Murat Bakkal’ın oğlu Ali Çelik, AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu gazetemize açıklayan, AK Parti’nin ilk aday adayı oldu.

Cuma günü gazetemizi ziyaret eden ve gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’a açıklamalarda bulunan ve AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ali Çelik önemli açıklamalarında şöyle konuştu:



“Bozkır ve çevresinin yıllardır ihmal edilmişliğini hepimiz biliyoruz. Bu durumdan dolayı da her Bozkırlının içi kan ağlıyor. Çevre ilçelerimize yapılan hizmetleri görünce de bu hizmetler Bozkır’a neden yapılmıyor diye kendi kendimize sorup duruyoruz. Ben diyorum ki; artık Bozkır genç ve dinamik kişilerin önünü açmalıdır. Bozkır’ın ve çevresinin geleceği için bir seferde olsa genç ve dinamik insanları göreve getirsinler. Gençliğin önü Bozkır’da mutlak ve mutlak açılmalıdır” diyen başkan aday adayı Ali Çelik sözlerini şöyle sürdürdü.

AK Parti’den Bozkır’a belediye başkan aday adayı olan Çelik, aday adayı olmasının nedenlerini şimdilik kısaca şöyle açıkladı: “AK Parti’nin iktidar desteğini arkamıza alarak, Bozkır ve köylerimize daha fazla projeler üreterek hizmet edeceğiz. Gecemizi, gündüzümüze katarak yorulmadan, bıkmadan, usanmadan gelecek nesillerimizin yarınlarının daha aydınlık ve daha güzel yaşanabilir bir Bozkır’a kavuşması için aday adayı oldum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Genç yaşta Bozkır Belediye Başkanlığına hizmet için yola çıkan Ali Çelik: “AK Parti’den Belediye Başkanlığı olmakla iş bitmiyor. Ekip ruhuyla çalışılmaz ise iktidar partisinden dahi belediye başkanı bile olsan iktidar sana al bu lokmayı ye demez. Atalarımızın değimiyle: ‘ağlamayan çocuğa emzik vermezler.’ Ben AK Parti’den aday adaylığımı gazeteniz Bozkır Postası aracılığıyla resmen açıklıyorum. Partimin genel merkezi olsun, Konya İl Teşkilatı ve Bozkır İlçe Teşkilatı olsun benim aday adaylığımı değerlendirir ve adaylığımı onaylarlarsa, Bozkır ve çevresi için genel projelerimi ve düşüncelerimi halkımıza o zaman açıklayacağım. Partim, aday adaylığımı en iyi şekilde değerlendireceğine, iş yapar iş bilir ve genç dinamik ekibe karar vereceğine, gençlerin önünü açacağına inancım sonsuzdur. Bu kutsal görevi Allah bana nasip ederse, ben birileri gibi kalıplaşmış sözlerle değil, ekibimizle birlikte yapacağımız icraatlarla konuşacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Gazetemize aday adaylığını açıklayan Ali Çelik, 1975 yılında Bozkır’da doğdu ve Bozkır’da büyüdü. Çelik, ilkokulu Bozkır Cumhuriyet ilkokulunda okudu. Orta ve Liseyi Bozkır İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Ali Çelik, halen Bozkır merkezde, ticaretle uğraşmakta olup, Murat Market olarak tanınan Murat Bakkal’ın oğludur. Ali Çelik evli ve üç çocuk babasıdır.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.