Recent Comments

ADAY ADAYI

Akçapınar’dan Bağyurdu’na, Soğucak’tan Sarıoğlu’na, Hisarlık’tan  Üçpınar’a, Hacılar’dan Armutlu ya’, Arslantaş’tan Kozağaç’a, bütün Bozkır’ımı 38 köy 10 beldemizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.
Konya’dan Almaya’ya, İstanbul’dan Fransa’ya, Ankara’dan Avusturya’ya kadar, dünyanın dört bir yanındaki çok değerli hemşerilerimizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
Zenginiyle fakiriyle, genciyle yaşlısıyla, okumuşuyla, okumamışı  ile, sağcısı ve solcusu ile ilçemin her bir ferdini, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Bir evladınız, kardeşiniz olarak sizlere sesleniyorum. Ey analar, Ey babalar, ağabeyler, bacılar, kardeşlerim sizlere sesleniyorum.
Artık gün yakındır. Artık gün bir daha kaybedilmeyecek, kaybedilmeyecek kadar değerlidir. Bugün öyle bir gün ki, belki bir dibe vuruş, bir çöküş, belki de kaybedilen zamanı, hak edilen hizmeti fazlasıyla alabilmek adına çok  önemli bir fırsattır.
Günün adı 30 Mart 2014 yerel seçimleridir değerli hemşerilerim.
İlçemiz ve ülkemiz için dönüm noktasıdır.
 Bu vesile ile insiyatif ve sorumluluk alan bu memlekette doğup büyüyen ve yaşayan bir kardeşiniz olarak ,bu memleketin derdini, dert edinmiş, gördüğü her bir güzelliği, neden benim ilçemde olmasın, neden benim insanlarım da faydalanmasın diye düşünen, ilçemiz ve hemşerilerimizin  her şeyin en iyisine layık olduğuna yürekten inanan   biri olarak, Allah sağlık sıhhat verdikçe “Sizin en hayırlınız, insanlara en hayırlı olanınızdır” ayetinden yola çıkarak, Bozkır’a ve Bozkırlıya hizmet için bıkmadan, usanmadan, ve hiç yorulmadan çalışarak, bütün enerjimi, azmimi ve bütün samimiyetimi, diğer taraftan barışçıl, ılımlı, yapıcı ve birleştirici, üretken kişiliğimi ortaya koyarak bu hizmet yarışında var olduğumu siz değerli kamuoyuna beyan etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum.
İnşallah bu seçimlerin Bozkır’ımıza, Konya’mıza ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini cenab-ı Allah’tan temenni ederken, bu güzel yarıştaki bütün aday arkadaşlarıma ve büyüklerime  canı gönülden başarılar dilerim.
Makam ve mevkiler her zaman geçicidir. Baki olan birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. Saygılarımla..
Uzman Eczacı Kadir Güven

Ak parti Belediye Başkan Adayı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.