Recent Comments

ADAY ADAYI

30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Mustafa  ÜNAL Akparti’ den aday adaylığı müracaatını yaptı.
Başvurusunu Akparti Bozkır İlçe Başkanı Memduh ÇELMELİ’ye sunan Mustafa ÜNAL, memleketine hizmet etmek için ben değil biz anlayışı ile Akparti ailesi olarak insan odaklı anayasal dayanağı olan sosyal belediyeciliği hep birlikte hayata geçirmek için aday olduğunu belirtti. Toplumu ayrıştırmadan herkesi kucaklayarak Akparti vizyonunu Bozkır Belediyesine taşımak için ekibiyle birlikte yola çıktığını söyledi.
“Allah’ın izni ile partim adaylık görevini şahsıma tevdi ederse Bozkır’ın sosyal kültürel ve ekonomik anlamda kalkınması için tüm gücü ile gece gündüz demeden çalışacağını” ifade eden ÜNAL;
İlimizin yıllar içerisinde başarabildiklerini elbette bizde İlçemiz düzeyinde başarabiliriz. İlçemizin bu potansiyele sahip olduğunu biliyorum. Bunun için Halka hizmeti Hakka hizmet anlayışı olarak gören, kendine güvenen, şehrine sevdalı, iş bilen insanlara ihtiyaç olduğu kanaatindeyim. İlçemizi layık olduğu yere taşıyamamanın acısını hep yüreğimizde taşıdık. Yapılacak projeler ve atılacak güçlü adımlarla, İlçemizi hak ettiği mertebeye ulaştıracağız. Bu sebeple devletin işleyişini bilen ve bu gücü, milletin hizmetine dönüştürecek tecrübeye sahibim.
Medeniyetimizin yeniden tesisi, milletimizin refahı ve yarınlarımız için gayret etmek hizmet kervanında yer almak bizler için onur olacaktır.” Dedi.


Mustafa ÜNAL kimdir.

1967 yılında Bozkır’da doğdum. İlk, orta ve Lise öğrenimimi aynı İlçede tamamladım.1989 yılında Kadastro Müdürlüğünde göreve başladım.1990-1993 yılları arasında ülkenin çeşitli İlçelerin de  kadastro teknisyeni olarak çalıştım. 1993 yılı sonunda atama ile Bozkır Kadastro Müdürlüğüne başladım. 2006 yılında Tapu Kadastro yükselme sınavında gösterilen başarıma dayalı birinci tercihim olan Karaman-Ermenek İlçesine Kontrol Memuru olarak atandım. Memuriyet sırasında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde lisansımı tamamladım. 2006-2007 yıllarında Bozkır Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini ifa ettim. Aynı yıllardan itibaren başlayarak bugüne kadar Bozkır Sever Konut Yapı Kooperatifi ve Bozkır Efekent Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığı görevlerinde bulunarak İlçemize arkadaşlarımla 32+88 olmak üzere toplam 120 daire kazandırılmasına vesile oldum. 2008 yılında kurum içi yükselme ile Kadastro Üyesi olarak atandım.2009 yılında yapılan müdürlük sınavları sonrası Aksaray-Ağaçören İlçesi Tapu Müdürü olarak atandım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.