Recent Comments

Armutlulular Kurban Bayramının 2.Gününde Konya'da Buluştu.

Armutlu Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin hazırlamış olduğu geleneksel bayramlaşma programı Kurban Bayramının 2. Günü yapıldı. Genç, yaşlı, kadın,erkek ve çoçukların katıldığı programda Armutlu'lar birbirleriyle bayramlaştı.

Bayramlaşmamız her zamanki gibi Musa Şahin'in sunumuyla başladı. İlk olarak sahneye gelen Çetin ACAR Kuran-ı Kerim okuyarak sözlerin en mukaddesiyle programa başlanmış oldu. Selamlama konuşmalarını yapan Dernek Başkanı Ali İhsan Bütüner, köylülerin gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, Armutlular tarih yazmaya devam ediyor sözleriyle salondaki kalabalığın önemine vurgu yaptı.Dernek başkanımızın konuşmasından sonra Ramazan Bayramında yapılan anketin sonuçları açıklandı.

Anket sonuçlarının ardından Mevlüt ÖZER'in yazmış olduğu yazıyı Mustafa Serdar ÖZCAN seslendirdi.Mustafa Serdar Özcan'ın seslendirdiği yazıdan sonra Bödük Kızı'nın tamamen kendi çabalarıyla biriktirmiş olduğu parayı sahnede çocuklara dağıtarak neşeli anların yaşanmasına vesile oldu.Dernek başkanımız Ali İhsan BÜTÜNER' Bödük Kızı'na yapmış olduğu emekten dolayı plaket ve çiçek hediye etti.

Program yapılan duadan sonra hanımların salon içerisinde, erkeklerinde bahçede bayramlaşmesı ve davetlilere şeker ikram edilmesiyle sona erdi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.