Recent Comments

CHP’den Bozkır Gündem Gazetesine ziyaret

CHP’den Bozkır Gündem Gazetesine ziyaret


CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, beraberinde CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, il yönetim kurulu üyeleri ve Bozkır İlçe Başkanı Ali Gümüş gazetemizi ziyaret ederek, yerel basının sorunları hakkında bilgi alarak, büyükşehir yasasıyla ilçelerde çıkan gazetelerin ihale ilanı sorununun çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, yerel seçimler için il ve ilçe örgütlerinde çalışmalara ağırlık verdiklerini ve bu anlamda Bozkır’da da CHP’nin var olduğunu ve iddialı olarak seçime gireceğini belirterek, “Bozkır’da ve bölgede Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde iddialıyız. Seçimi kazanmak için kararlı ve disiplinli bir çalışma içindeyiz. AKP iktidarının sona ermesinin işaretini mahalli seçimlerde yaşayacağız. Mahalli seçimler hem cumhurbaşkanlığı hem de genel seçimler için tarihi önemi olan seçimler niteliğindedir. Bu anlayış ve sorumlulukla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. CHP olarak Bozkır’da var ve iddialıyız. Bozkır halkının desteğiyle belediyeyi alacağız” dedi.

Yerel Basın Sorunların Çözümü İçin Elimizden Geleni Yapacağız
Yerel basının sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Atilla Kart, “Yeni Büyükşehir yasasıyla yerel gazetelerin yerindeki ihale ilanlarını yayınlayamaması sorunu biliyoruz. Bu konunun çözümü için elimizden geleni yerine getireceğiz. Yerel basınımızın demokrasinin yerleşmesinde ve kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirmelerinde hizmetlerini bilip takdir ediyoruz” dedi.


Yerel Basın Daha İyi Koşullara Kavuşturulmalıdır

CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz’da günümüz şartlarında yerel basının ayaklar üzerinde zor durduğunu ve var olan sorunlarının çözümü için her türlü katkıyı vereceklerini ifade ederek, “11 yıllık AKP iktidarında ekonomimiz iyiye gitmesi gerekirken, tersine bir durumla karşı karşıyıyız. Bütün sektörlerde olduğu gibi yerel basında günümüzde ekonomik anlamda zorluk içinde ayakta kalma mücadelesi veriyor. CHP olarak her zaman yerel basınının yanında yer almış onların sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen katkıyı sunduk. Bundan sonra da sorunlarının çözümü için gerekenleri yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.