Recent Comments

Başkan Çelmeli'den Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, öğretmenlerin geleceğimizin garantisi ve kendilerine ihtiyaç duyulan en önemli kişiler olduğunu belirtti.


AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, öğretmenlerin geleceğimizin garantisi ve kendilerine ihtiyaç duyulan en önemli kişiler olduğunu belirterek : “Öğretmen bir milletin ruh ve karakter hamuruna şekil veren örnek insandır. Öğretmenler toplumun bilgi, ahlak ve heyecan kaynağıdır. Öğretmenlik bir gönül işidir. Eğitmek ve öğretmek ideali ile ülkemize ışık olan öğretmenlerimiz, eli öpülesi şahsiyetlerdir.” dedi.


Yaptığı açıklamada, öğretmenlere yaptıkları hizmetlerden dolayı minnet ve şükran duygularını ifade eden Çelmeli, “Ülkenin her köşesine ulaşarak ışık olan, öğretmenlerin rehberliğine ihtiyacımız var. Fedakârlıkların en büyüğünü gösteren öğretmenlerimiz, meslek hayatına büyük fedakârlıklar sığdırarak, öğretmenlik mesleğinin onuru ve saygınlığını her zaman yüceltmişlerdir.” dedi.

Ülkemizin ideallerini gerçekleştirecek yeni nesiller yetiştirme misyonuyla köy ve kasabalarda önemli başarılara imza atan öğretmenlerimizin, çok daha iyi imkan ve hayat şartlarını hak ettiğini belirten Çelmeli: “ Öğretmenlik mesleğinin temsil ettiği kıymet biçilmez misyonu ve fedakârlığı unutmak mümkün değildir. Öğretmenlerimiz, yarınlara güvenle bakabilmek, geleceğimizi garanti altına alabilmek için, ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir. Çağdaş ve demokratik bir toplum oluşturmak adına en büyük sorumluluğu yüklenen öğretmenlerimiz nesillerimize yön veren ve yaşama hazırlayan kimselerdir.” dedi.


Son olarak; Öğretmenler Günü'nün amacının, öğretmenlerin kendi aralarındaki bağı kuvvetlendirmek, öğrencileri ile aralarındaki sevgi, saygı ve dayanışmayı güçlendirmek, öğretmenlerin toplumdaki yerini ve rolünü anlamak ve sorunlarını belirleyerek çözüme kavuşturmak olduğunu belirten Çelmeli: “ Öğretmenlerimizin sorunlarının farkındayız, onların daha sağlıklı şartlarda eğitim yapması ve yaşaması için Sayın Başbakanımız Recep Tayip ERDOĞAN önemli çalışmalar yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal bir değerimiz olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, onlara başarı ve mutluluklar diliyorum." şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.