Recent Comments

BOZKIR HAZIR; HEDEF 2023

AK PARTİ BOZKIR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MEHMET ÖZTÜRK
1) AK Parti’den aday adaylığınız son anda geldi. Bu sürpriz gelişme sürecinden kısaca bahseder misiniz? Karar vermenizde etkili olan unsurlar neler olmuştur ?

            Aslında ilçeme hizmet fikri gençlik yaşlarımdan itibaren bende oluşmuş bir olgudur. Aslen Bozkır Üçpınar’lıyım. Kendi beldemde eğitimci olarak görev yaptığım yıllarda, ilçemizdeki bir çok sorun beni derinden etkilemiş ve zamanı geldiğinde elimi taşın altına koyarak beldeme, ilçemize ve ilçe halkımıza hizmet etmek için kendime söz vermiştim. Doğduğum bu topraklarda bu hizmeti kendime borç bildim. Rabbim ömür verdiği takdirde ilk fırsatta ilçem için varlığımı ortaya koymaya ahd etmiştim. Ancak bu seçim sürecindeki aday adaylığım benim için de sürpriz bir gelişme olarak ortaya çıkmıştır. Gerek Bozkır’ımızda ve gerekse Konya’da ikamet eden Bozkırlı bir çok hem şehrimiz bu görevi üstlenmenin vakti geldiğini ve ısrarla aday adaylığı başvurusunu yapmam için talepte bulunmuşlar ve bu görev için şahsıma teveccüh etmişlerdir.  Bana güvenen ve benden Bozkır’ın sorunlarını çözmek için hizmet bekleyen çok sayıda Bozkırlı kardeşimizin isteklerini kendime emir olarak aldım ve kutsal bir görev olduğu kanaatiyle son anda böyle bir karar verdim.  Allah hakkımızda hayırlısını versin. Rabbim beni ve bana teveccüh eden kardeşlerimizi mahcup etmesin inşallah.

2) Belediye başkanı seçildiğiniz takdirde Bozkır için neler düşünüyorsunuz?

            Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Ben eğitimci ve idareci kimliğimin yanında; ciddi bütçe harcamaları gerektiren, gelir ve gider miktarları oldukça yüksek olan ve doğrudan işletme diyebileceğimiz Konya Öğretmenevi’nde idareci olarak görev yaptım. Görev yaptığım yıllarda öğretmenevinin kemikleşmiş bir çok sorununu kökten çözdük. Parasal olarak hiçbir kuruma ya da kuruluşa borçlu kalmadığımız gibi işletmecilik anlayışıyla ciddi kazançlarımızla kurum adına yatırımlarda dahi bulunduk. Örneğin bakanlığın, milli eğitim müdürlüğünün ya da özel idarenin hiçbir katkısını almadan, sıfırdan yalnızca işletme gelirlerimizle, 1.675.000 TL ödemek kaydıyla Meram Öğretmenevi şubesini satın aldık. Tabii ki bu çalışmalar takım ruhuyla yapılmıştır. Özverili bir şekilde hizmet aşkı ile çalışan idareci arkadaşlarımla birlikte elde ettiğimiz başarıdır. Nitekim Bakanlığımız da bu konudaki çalışmalarımızı görmüş,  bununla ilgili olarak Bakanlığımızın bilgisi dahilinde Konya Valiliğimiz tarafından takdirname ile ödüllendirildik. İşte bu işletmeci tecrübemizi, eğitimci ve idareci kimliğimizi kullanarak, inşallah Bozkır’ımız için seferberlik ilan edeceğiz.

             ‘‘Halka hizmet Hak’a hizmettir’’ ilkesinden hareketle şunu biliyoruz ki ‘’ Hiçbirimiz HEPİMİZ kadar akıllı değiliz.’’ Yani ‘’Ben’’ değil ‘’ BİZ’’ ruhu ile hareket edeceğiz. 


               Bozkır için gün birlik günüdür,dayanışma günüdür. İnanıyoruz ki  aday adayı olan tüm arkadaşlarımız Bozkır için azimle çalışacaklardır. Halk kime teveccüh gösterirse o arkadaşımızın çevresinde el ele tutuşmalıyız.Büyüyen ve sürekli gelişen; eğitimi,sağlığı,şehirciliği,tarım,hayvancılık ve kalkınmayı hedefleyen BÜYÜK BOZKIR  hedefiyle Ak Parti'den aday adayı oldum. İçinde bulunduğumuz seçim sürecinin öncelikle Bozkır'a ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.