Recent Comments

Bozkır Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kendi Binasında

Bu yıl hizmete giren Bozkır Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hizmet binası olmadığı için geçici olarak Anadolu Lisesinde hizmet vermekteydi, Eski Devlet Hastanesindeki iyileştirme çalışmaları sonrası 26 Kasım 2013 Salı günü kendi hizmet binalarında eğitim öğretime başladı. 

Okulun hizmete girdiği ilk gün Bozkır Milli Eğitim Müdürü Ali Doğan ve Şube Müdürü Mehmet Çatdere'nin daveti ile sitemiz editörlerinden Yakup Çetin'e okulu gezdiren ve okulun eksiklerinin giderilmesi için çalışmaları devam eden bölümleri gösteren Okul Müdürümüz İbrahim Yavuzer sitemiz üzerinden şu mesajları iletmiştir. 

2006 yılında kapatılan okulumuz bu yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak açılmıştır. Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği alanlarına toplamda 60 öğrenci almıştır. Bozkır Anadolu Lisesi binasında eğitime başladık ve bu zaman zarfında eski hastane binasında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. 26 Kasım 2013 tarihinde de kendi binamıza taşındık.

Bakanlığımızın göndermiş olduğu ödeneklerle binanın içinde gerekli düzenlemeler yapılmıştır. İnşallah talep ettiğimiz ödenekler gelince de binanın dış cephesini ve bahçesini düzenleyeceğiz. Bu konuda üst yöneticilerimizin, Belediyemizin, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve yıllardır bu okulun kapanmış olmasından ötürü üzüntülerini dile getiren hemşerilerimizin, velilerimizin özetle tüm paydaşlarımızın hem maddi hem de manevi desteklerini bekliyoruz.

Bu okulun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerine, İlçe MEM çalışanlarına ve yaklaşık iki ay bizi misafir eden Bozkır Anadolu Lisesinin yönetici, öğretmen, hizmetli ve öğrencilerine şükranlarımı sunuyorum.

İbrahim YAVUZER
Okul Müdürü

Sırıstat Haber Merkezi olarak kendi hizmet binasında hizmete başlayan öğreticilerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz ve yukarıda da hocamızın belirtmiş olduğu gibi gerekli desteğin sağlanarak okulumuzun tam donanımlı bir hale getirilerek eksikliklerinin en kısa zamanda giderileceğine inanıyoruz. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. ben bu okula gitmek istiyorum yıl sonu ortalamalarım 75 teog1:362 2.ciye daha girmedim sizce girebilirmiyim

    YanıtlaSil