Recent Comments

İbrahim Gün; Kazanan Bozkır olsun

AK Parti Bozkır İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Gün, AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Yerel seçimler yaklaştıkça AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adayı müracaatları gittikçe arttığı görülmektedir.

AK Parti Bozkır İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Gün, 24.10.2013 tarihinde, Bozkır Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olduğunu ve resmi müracaatını AK Parti İlçe Başkanlığına verdiği öğrenildi.
AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan İbrahim Gün, gazetemiz Bozkır Postasını da ziyaret etti. 

Gün Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile araştırmacı yazarımız Ali Erzincan’a şu açıklamaları yaptı. Gün yaptığı açıklamalarda: “AK Partimize aday adaylığı için müracaat eden tüm arkadaşlarımız bizim için vazgeçilmez bir insanlardır. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Tüm arkadaşlarımız birbirinden değerlidir. Bir arkadaşımız aday gösterilecektir.

O aday arkadaşımızın arkasında da sağlam durursak, ayrılık olmaksızın Bozkır’a hizmetin hazzını hep birlikte yaşayacağız. Bozkır’ın güzelliğini ve tarihini tüm ülke genelinde duyurmamız gerekmektedir. Buda Bozkırlıların birlik ve beraberliğinden geçmektedir. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza muvaffakiyetler dilerim. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Bütün güzellikler Bozkır’ın ve Bozkırlının olsun dileklerimle kazanan Bozkır olsun diyorum” şeklinde ifadelerde bulunarak gazetemizden ayrıldı.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.