Recent Comments

Bimder'den Öğrencilere Kitap Sevdirme Kampanyası

Bimder geçmiş yıllardaki hizmetlerinden sonra bu sene orta öğretim öğrencilerine kitap okumayı sevdirmek için kitaplık oluşturdu.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Okul İdaresi ile yapılan iştişareler sonucunda orta kısmına yönelik olarak Ödüllü Kitap okuma yarışması başlatıldı. Kütüphanenin ve ödüllerin sponsorluğunu Bimder üstleniyor.

Sitemiz editörlerinden Yakup Çetin'e açıklamalarda bulunan BİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür şu dilek ve temennileri iletti. "Bu sene Okulumuzun orta kısmının açılmasının hep beraber mutluluğunu yaşıyoruz. Bimder olarak İmam Hatip Liselerimizin geleceğinin teminatı olarak okulumuzun orta kısımlarını gördüğümüz bu öğrencilerimiz için okulumuz yönetimi ile birlikte kitap okuma seferberliği başlattık. Bu çalışmanın yapılmasında emiği ve desteğini esirgemeyen tüm yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Sırıstat Haber Ailesi olarak eğitime vermiş oldukları desteklerinden dolayı Bimder üyelerini ve Yönetimini tebrik ediyoruz. Çalışmalarının devamını taktir ve merakla takip ediyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.