Recent Comments

Bozkır Esnaf Odası Yeni Hizmet Binasında

İlçemiz Bozkır Esnaf Odası kendilerine ait olan yeni hizmet binasına taşındı.

Yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Bozkır Esnaf Odasına geçtiğimiz günlerde Bozkır Postası Gazetesi sahibi Yunus Yılmaz ile Sitemiz editörlerinden Yakup Çetin hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hizmet binası hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Niyazi Yavuzer 240 m2 alana sahip yeni hizmet binalarında 01.12.2013 tarihinde hizmet vermeye başladıklarını ve göreve geldiği yıldan beri Odanın mevcudiyeti ve daha sağlıklık hizmet verebilmesi için hizmet binası yapmayı amaçladığını ancak yeni nasip olduğunu belirtti.

Bozkır Esnafının sıkıntılarından dolayı göreve başladığı yıllardaki 808 üye sayısından şuan 634 üyeye kadar gerilediğini belirten Yavuzer üye sayımız azalmasına rağmen 2008 yılında 92.000TL'ye arsasını aldığımız hizmet binasını toplamda 225.000TL'ye tamamladık.

İstemesek de ileri ki günlerde odanın üye sayısının en asgariye inmesi durumunda bile hizmet binasının alt katında kiraya verilen iş yerlerinin odanın idaresini sağlayacağını belirtti.

Hizmet binasınında daha önce'den olduğu gibi Bozkır'a bir kurum kazandırılması için gerektiğinde yerlerinin müsait olduğunu belirten Yavuzer Sitemiz aracılığı ile üyelerine ve oda yönetimine yeni hizmet binalarının hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak yeni hizmet binasının Bozkır Esnaf Odamıza, Üyelerimize ve Bozkırımıza hayırlı olması dileklerimizi iletiyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.