Recent Comments

Bozkır'da Mevka'nın Yeni Destek Programları Tanıtıldı



Mevlana Kalkınma Ajansının Kobilere yönelik olarak hazırlamış olduğu Bilgi ve Teknoloji Odaklı Üretim Mali Destek Programı ilçemiz Bozkır'da tanıtıldı. 

Mevlana Kalkınma Ajansı "TR52 Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı'nın amaçları doğrultusunda, 'Kentsel Altyapının Geliştirilmesi Mali Destek Programı' ve 'Bilgi ve Teknoloji Odaklı Üretim Mali Destek Programı' kapsamında uygun proje başvurularının sunulması amacıyla, 15 milyon lira tutarında iki ayrı mali destek çağrısına çıktı.

Programda tanıtımı yapılan desteklemelerden Kentsel Altyapının Geliştirilmesi Mali Destek Programı'ndan, belediyeler ve il özel idareleri yararlanabilecek. İlgililer bu projeye, belediyelerinin fiziki altyapılarıyla alakalı projeler sunabilecekler. Bilgi ve Teknoloji Odaklı Üretim Mali Destek Programı ise Mucitlerin ürünlerinin sunumunu sağlayacak ve Patent sahiplerini uygun projeleri ile bu programa başvurabilecekler.

Program tanıtımları sonrası "Kentsel Altyapının Geliştirilmesi Mali Destek Programı" ve "Bilgi ve Teknoloji Odaklı Üretim Mali Destek Programı" ile ilgili sunumlar yapıldı ve programlar kapsamında başvuru sahiplerinin sunacağı projelere, azami 500 bin lira destek sağlanacağı bildirildi.

Toplantıya, Bozkır'ın Kurum ve kuruluşlarının amirlerinin yanı sıra Kurumların personelleri katıldı. Mevka bu sene Kobilere yönelik desteklemeler sunsa da İlçemizin kobilerinden hiç bir katılım sağlanmadı. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.