Recent Comments

CHP Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı Kadıoğlu

CHP Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı Ayşe Kadıoğlu, “Bozkır Sosyal Belediyecilikle tanışıp, belediyecilik hizmetlerinde hak ettiği yere gelecektir” dedi.
CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz ve yönetim kurulu üyelerini, CHP Bozkır İlçe Başkanı Ali Gümüş ile birlikte ziyaret eden CHP Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı Ayşe Kadıoğlu Bozkır’ın daha modern bir kent yapısına kavuşması için elinden geleni yapacağını belirterek; “Bozkır halkı hizmetin ve yaşamın en iyisine layıktır. Memuriyet hayatımda Bozkırlı hemşerilerime hizmet ettim. Birikimliyim, bundan sonraki süreçte de hemşerilerimin desteğiyle belediyede hizmetlerime devam etmek istiyorum. Takdir Bozkırlı hemşerilerimindir” dedi.
CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz’da, Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı Ayşe Kadıoğlu’nun ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade ederek; “Bozkır Belediye Başkan Aday Adayımız Ayşe Kadıoğlu partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Tecrübeli bir arkadaşımızdır. Birikimleri ve tecrübeleriyle Bozkırlılara hizmet edecektir. Bozkır’a Sosyal Demokrat Belediye anlayışını hep birlikte mücadele ederek kazandıracağız” şeklinde konuştu.

CHP Bozkır İlçe Başkanı Ali Gümüş’te, “ 2014 Mart’ında yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Bozkır’da partimiz Belediye Başkanlığını alacak güçtedir. Diğer partilerden bir farkımızda Bozkır ilçemizde Ayşe Kadıoğlu’nun Belediye Başkan Aday Adayı oluşur.”

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.