Recent Comments

Başkan Yavuzer’le Yola Devam


8 Ocak 2014 tarihinde Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Niyazi Yavuzer tek liste ile yeniden başkan olarak seçildi.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda başkan Niyazi Yavuzer tek liste ile girdiği seçimde oy birliğiyle yeniden Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi.
Tekrar Başkanlığa seçilen Niyazi Yavuzer, kongreden sonra gazetemiz muhabirine kısa bir açıklama da bulundu. Başkan Yavuzer yaptığı açıklamada: “Başta yaptığımız olağan genel kurulumuza katılan ve katılamayan tüm Esnaf ve Sanatkârımıza teşekkür ediyorum. 

Ben ve yönetim kurulum Bozkır Esnaf Odası olarak karınca kaderince diyerek esnafımıza ve Bozkırımıza elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olarak hep yanlarında olduk, devamlı olduğu gibi bundan böylede olmaya devam edeceğiz. Bu hizmetleri yapmamıza katkısı olan, başta yönetim kurulu ve denetim kurulunda bu güne kadar görev almış tüm arkadaşlarıma ve bu kutsal yolculukta yanımızda olan dostlara, demokratik bir şekilde göreve talip olup, başkan adayı olarak seçimlere giren arkadaşlarıma da gönülden teşekkürlerimi gazeteniz aracılığıyla sunuyorum. Yapılan genel kurulumuzun da Bozkır’a ve üyelerimize hayırlar getirmesini yüce rabbimizden niyaz ederim” diyen Başkan Yavuzer, Pazar günü idrak ettiğimiz mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla da tüm Bozkırlı hemşehrilerimizin Kandilini kutladı.

Bozkır Esnaf Odasının son yapılan olağan genel kurulundaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: “Niyazi Yavuzer, Mustafa Güven, Hüseyin Koyuncu, Ali Yorulmaz, Murat Yılmaz, Fatih Turan ve Hasan Özbakır.” Denetim kurulu üyeleri: “Orhan Kutlu, Mehmet Sağlam ile Mehmet Güzel”den oluşuyor.

Haberin Videosu:


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.